Hogyan tudok teherbe esni?

Teherbeesés elősegítésére, a meddőség kezelésére sokféle csodaszer, természetes anyag és gyógyszer létezik. E cikkben azokat szeretnénk önnek megmutatni, amelyek bizonyítottan hatásosak, amit egyrészről tudományos kutatások, másrészről ügyfeleink visszajelzései igazolnak.

A teherbeesés folyamata összetett, és számos külső valamint belső tényező befolyásolja. Teherbeesés első próbálkozásra? Természetesen lehetséges, de okkal tartják sokan csupán mítosznak.
Részletek

A PCOS számos kellemetlen tünettel nehezíti meg a nők életét, ám a kezelése legnagyobb mértékben mégis az általa előidézett meddőségre irányul. Speciális PCO étrenddel stabilizálható az inzulinszint és a hormonháztartás, így növelve a PCOS terhesség problémamentes lefolyását.
Részletek

A várandós vitaminok bizonyítottan hozzájárulnak a magzat és a kismama egészségéhez, valamint a fejlődési rendellenességek kockázatának csökkentéséhez. 
Részletek

A termékeny nők leggyakoribb endokrin betegsége, mely a meddőség túlnyomó többségéért felelős, és a hétköznapi életben csak igen keveset tudunk róla. Így lehetne egy mondattal összefoglalni a PCOS-t, de ennél ez a betegség sokkal komplexebb.
Részletek

A hormonháztartást érintő policisztás ovárium szindróma az életminőség romlásán túl a meddőség leggyakoribb oka is, amennyiben nem kezdődik meg időben és megfelelően a PCOS kezelése.
Részletek

Ismerje meg, hogyan tud segíteni a méhpempő a termékenység fokozásában! Korunk egyik szomorú jelensége a világszerte népbetegségnek tartott meddőség.
Részletek
A terhességet az orvostudomány három jól különálló szakaszra, trimeszterekre osztja. Maga a terhesség átlagosan 40 hétig (280 napig) tart.
Részletek
A liofilizálásról (más néven fagyasztva szárítás) elég sok tévhit kering a köztudatban. Ez egy magas technológiai szintű (és egyben kíméletes) tartósításra szolgáló víztelenítő eljárás, amelyet a biotechnológiában is használnak.
Részletek

 Mik lehetnek a meddőség okai, tünetei, valamint miként történhet a meddőség kezelése, megelőzése? Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában nyújtunk most segítséget!
Részletek