Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Mondja el a történetét...

...és mi megajándékozunk kuponkóddal vagy Novafam-os bébi ruhával!

Rengeteg történetet osztottak meg velünk az eddigi években az útról, amit bejártak. Sokan elmesélték, hogy mi mindenen mentetek keresztül és mennyit időt vett igénybe, amire teherbe estetek, miután rátaláltatok valamelyik Novafam méhpempő kapszulára. Sok olyan pozitív történetet is küldtek, ahol a cél nem a teherbeesés volt, hanem a hormonháztartás stabilizálása, a rendszeres menstruáció elérése görcsök nélkül vagy a változókori tünetek enyhítése.

Ezek a történetek nem csak amiatt fontosak, mert mi, a termék fejlesztői is tanulunk és tapasztalunk belőlük, hanem azért is, mert nagyon sok erőt adnak a többi nőtársunknak, akik még járják a saját útjukat, hogy ne adják fel, haladjanak tovább a kitűzött céljuk felé.

Töltse ki az alábbi kérdőívet, és a végén válassza ki az ajándékát:

  • 10% engedmény a következő vásárlása árából

  • Novafam hosszú ujjú baby body 3-6 hónapos méretben

Novafam bébi vagyok

Mesélje el történetét...

Mesélje el a történetét, és segítse, inspiráljon más nőket is.
Kérem, mesélje el a bejárt útját minél részletesebben, milyen diagnózisa volt, milyen vizsgálaton vett részt, mennyi ideje próbálta elérni a kívánt célját, milyen érdekes tapasztalatot szerzett?
Kérem, legalább 1000 karakterben mesélje el a sztoriját.
Segítségül itt el tud olvasni néhány történetet, amit mások küldtek.

Megtörtént...

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon
Novafam kapszula, teherbeesés, PCOS legyőzése természetes méhpempővel
K. Nikoletta, Budapest

“Az én történetem fél éve kezdődött, amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk babát. 😃 Igazából már 3 éve abbahagytam a fogamzásgátlót, de most jött el hogy, na akkor élesben legyünk benne. Tudni kell, hogy én előtte 10 évig szedtem a fogamzásgátlót és hát még ha nem is mondja az orvos, igencsak tönkre teszi a szervezetet, sajnos. Fogamzásgátló előtt nekem volt az az átlátszó tojásfehérje szerű nyák peteéréskor. Mióta újra próbálkozunk furcsa is volt, hogy nem tapasztaltam a nyákot.

A menzeszem a fogamzásgátló után szinte mindig ugyanúgy jött meg mintha szedtem volna, csak kevesebb vérzést tapasztaltam. A neten kutatva találtam rá a Novafam méhpempő kapszulára, beszéltem a férjemmel és ő is támogatta. Ezután voltam orvosnál, megkérdeztem, hogy ő mit gondol, azt mondta, hogy bátran próbáljuk ki.

Így megrendeltem az első havi adagot, egy családi csomagot. Két hét után a párom mondta, hogy nem kívánja a cigarettát és hogy mintha több lenne az energiája, sokkal jobban érzi magát. 😃  3 hét után történt, hogy fürdés közben nagy meglepetésemre kis mennyiségben, de visszajött ez a nyák, ami régóta nem volt. Nagyon örültem neki, hogy 3 hét szedés után már ezt tapasztaltam plusz én is sokkal energikusabbnak éreztem magam (minden reggel kávéval kezdtem, azóta nem iszok, csak ha esetleg már tényleg nagyon fáradt vagy inkább álmos vagyok). Másnap voltam orvosnál, aki alátámasztotta, hogy egy igen szép nagy tüsző van érésben. 😃

Szedtük tovább a kapszulát, eljött a menszim ideje, napra pontosan meg is jött. Régebben alig volt pár csepp az első napon és igen erős görcsökkel jött meg. De itt más volt, éreztem hogy van görcs, de inkább enyhe fokozatú volt, teljesen kibírható. Máskor olyan erősen fájt, hogy ha tehettem volna, el sem megyek dolgozni. Az első nap, mintha egy csapot megnyitottak volna, egészségesebb volt a havi vérzésem, mint az elmúlt 3 évben bármikor. 😃

Korábban, a fogamzásgátló miatt, nagyon durva szárazság volt intim részen nálam, mindig mindenféle síkosító segítségére kellett hagyatkozni, de ez valószínűleg visszahozott valamit, mert 1 hónapja már arra sincs szükségünk. 😃

A páromnál is látható a változás, sokkal sűrűbb és fehérebb az ejakulátja, mint előtte valaha 😃  reméljük, hogy erősek és gyorsak is lesznek a kis harcosok😃

Jelenleg így állunk, várjuk a következő csodát 😃 reméljük karácsonyra már terhes leszek, ez lenne a legszebb ajándék számunkra 😃  igaz nem régóta próbálkozunk, de inkább biztosra megyünk és most tegyük rendbe a testünket természetes úton, minthogy később kiderüljön, hogy bármi olyan baj van amivel megint csak tolódik az idő.”

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon
Novafam kapszula, teherbeesés, PCOS legyőzése természetes méhpempővel
N. Eleonóra, Komárom

Az én történetem akkor kezdődött, amikor összeházasodtunk a szerelmemmel. Én 25 éves voltam, a férjem viszont 54. A férjem kora miatt nem halogattuk a babaprojektet, egyből el is mentünk mind a ketten vizsgálatra. Kiderült, hogy nagyon rossz a férjem eredménye, 5% az életképes spermája és a mozgékonyságuk is nagyon rossz volt. Nálam pedig enyhe PCOS-t állapítottak meg, nincs rendszeres peteérésem. 

Nagyon magam alatt voltam, azt tanácsolta az orvos, hogy egyből kezdjünk bele a lombik projektbe. Én őszintén szólva, így 25 évesen, erről hallani sem akartam, mivel valahogy mindig is arról álmodtam, hogy természetes úton lesz gyermekem.

Egy ismerősünk ajánlotta a Novafam termékeket. Én a Novafam Inosit kapszulát szedtem, a férjem pedig a Novafam Man kapszulát. 3 hónap után azt vettem észre, hogy a férjemnek szemmel láthatóan több a spermája. Ekkor kezdtem el figyelni a peteérésemet, havonta jártam ultrahangos vizsgálatra a nőgyógyászomhoz.

Az ötödik hónapban terhes lettem, de sajnos később, a 7 hét környékén kiderült, hogy az orvos csak kettő üres petezsákot lát az ultrahangon. Arra tippelt, hogy bár már jobb állapotban van a férjem spermája, még nem volt elég erős, ahhoz, hogy egészséges embrió fejlődjön ki. 

Folytattuk mindketten a Novafam kúrát, és a missed ab. műtét után kb. 2 hónappal újra teherbe estem 🙂 szerencsére ez a terhességem gondmentes, néhány nap múlva várjuk már a kis Zoé babánkat.