Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

101 napos Coaching Program + 3 havi választható kapszula

teherbeesés testi és lelki akadályainak megszüntetéséért

101 napos interaktív coaching program, amely során egyszerre erősítjük a testi és a lelki oldalad annak érdekében, hogy mihamarabb megfoganj és megtartsd a terhességed.

A csomag tartalmaz
 • 101 videót és ahhoz tartozó feladatokat
 • 2 fajta meditációt
 • 2 fajta torna gyakorlatot
 • 3-havi Novafam kapszulát
 • 3 alkalommal online csoportos konzultációt

Melyik kapszulát válasszam?

98 500 Ft

98 500 Ft

Leírás

A PROGRAM RÉSZLETEI​

Mi a 101 napos program?

A 101 napos program egy interaktív coaching program, amit nőgyógyász, pszichológus, kineziológus, természetgyógyászok és Dézsi Réka dúla és szülésfelkészítő segítségével úgy alakítottam ki, hogy:

 • megismerd azokat a testi és lelki folyamatokat, amik elősegítik a teherbeesést és növelik a petesejt minőségét
 • felkészülj lélekben a fogantatásra úgy, hogy az eddigi kétségbeesett akarás, félelem és kudarc érzését át tudd alakítani tudatos pozitivitássá, ami egyértelműen kihat a hormonháztartásodra és a termékenységedre is.

Mit várhatsz a 101 napos programtól?

 • megismered, hogyan hátráltatja az eddigi sikertelenség és kétségbeesett akarás a tested a fogantatás folyamatában
 • megtanulod, hogyan alakítsd át a negatív érzéseidet és gondotalataid, mint a kétségbeesés, félelem vagy kudarc pozitivitássá, amiből bármikor erőt meríthetsz
 • megtanulod, hogyan tartsd meg a tudatos pozitivitás érzését folyamatosan, anélkül, hogy a régi kételyek és aggályok visszatérnének
 • megtanulod, hogyan javíts a petesejted minőségén (még akkor is, ha alacsony az AMH értéked vagy kimerülőben van a petefészked)
 • megismered a testi folyamatok alapjait, amik a sikeres teherbeeséshez nélkülözhetetlenek (akkor is ha pajzsmirigy betegséggel, hormonzavarral, PCOS-sel, stb. küzdesz)

A negatív érzések, mint a félelem és a stressz bizonyítottan hátráltatja a termékenységünket. 

Leegyszerűsítve, régen, még a barlangi időkben, amikor az ősnővérünk valamitől félt – például az éhinségtől vagy a fagyhaláltól,-  akkor a szervezetében megemelkedett a kortizol szint, ami nagyon okosan elvette az energiát a méhétől és a petefészkeitől, hogy védje őt a teherbeeséstől a számára veszélyes időkben.

Bár ezek a félelmek manapság nem reálisak, de termékenységi gondokból, sikertelenségből fakadó negatív érzések ugyanígy gátolhatják a teherbeesésünket most is.  

Ha vészhelyzetbe kerülünk, például vezetés közben kifut elénk egy kutya, akkor a hormonháztartásunk azonnal reagál. Megemeli a kortizol szintünket és csak a létfontosságú szerveinknek – mint az agy, tüdő és a szív – ad energiát, hogy kikerüljünk ebből a vészhelyzetből. Viszont ilyenkor nem jut energia a kevésbé fontos szerveknek, amik pl. az emésztésért vagy a termékenységért felelnek.

A hosszú távú alacsony szintű negatív érzések is ugyanezt a hatást váltják ki, tehát a szervezetünk itt is elveszi az energiát a méhünktől, petesejtünktől, reprodukciós szerveinktől megnehezítve ezzel a teherbeesést. 

A 101 napos program során a rossz tapasztalatokból fakadó érzéseket megtanuljuk úgy átdolgozni magunkban, hogy támogassák a teherbeesésünket, ne pedig hátráltassák azt. Ez a változás bennünk kihat a lelkünkre, hormonháztartásunkra és a petesejtünk minőségére is. A nem megfelelő minőségű petesejt az egyik leggyakoribb oka az “indokolatlan meddőségnek”, kémiai terhességeknek vagy korai vetélésnek.

A petesejt (és a spermium) az élet alapja. Korral és élettani tényezők hatására a petesejtjeink minősége folyamatosan romlik, számuk pedig folyamatosan csökken. 

A nem megfelelő minőségű petesejt nem tud megfoganni, vagy ha megfogan nem tud továbbfejlődni, sőt ez a leggyakoribb oka az “indokolatlan meddőségnek”, kémiai terhességeknek, korai vetéléseknek vagy sikertelen lombiknak is. 

Peteéréskor a domináns tüsző kiszabadul a petefészekből a petevezetékbe hogy találkozzon a spermiummal. Az orvosok általában csak a legutóbbi menstruációtól foglalkoznak ezzel a petesejttel, viszont ezt megelőzően a szervezetünkben ez a petesejt már 90 napig “érlelődött”. Az érlelési folyamatért főként a mitokondriumok felelnek, amik ha gyengék, gyenge minőségű petesejtet készítenek elő. Viszont, szerencsére, tudunk hatni a mitokondriumokra, ezáltal tudjuk befolyásolni a petesejtjeink minőségét is. 

Egy babához egy jó petesejt kell, tehát kiemelten fontos, hogy a petesejtünk jó minőségű legyen. Ez hatványozottan igaz, ha alacsonyabb az AMH értéked, kimerülőben van a petefészked vagy lombik programra készülsz. 

101 rövid videót és ahhoz tartozó feladatokat

A 101 nap során hozzáférsz 101 rövid videóhoz, amik megtanítanak arra, hogy jobban megismerd a tested és a jeleket, amiket a tested küld. Segít abban, hogy sokkal tudatosabb döntéseket hozz és fenn tudd tartani azt a pozitív életszemléletet, életérzést, ami ahhoz kell, hogy könnyebben megfoganj. Megismerheted a rád jellemző lelki blokkokat és hogy hogyan távolítsd el azokat. 

A videókból szisztematikusan, lépésről-lépésre megtanulhatod velem:

 • hogyan működik a tested és a lelked,
 • hogyan hatnak a gondolatok, érzések a hormonháztartásunkra
 • milyen hatóanyagok serkentik a fogantatást
 • hogyan tisztíts ki a lelki blokkokat, amik közéd és a babád közé állnak
 • hogyan alakítsd a negatív érzéseket erővé, pozitivitássá
 • hogyan találd meg magadban a félelmet nem ismerő “amazont”
 • hogyan tartsd fenn a lelkesedést és pozitivitást hosszútávon, anélkül, hogy visszaess a megszokott kételyek közé
 • hogyan növeld a petesejted minőségét
 • hogyan készülj fel testben és lélekben a teherbeesésre

A videók között találsz számos inspiráló interjút és sikertörténetet korábbi ügyfeleinkkel és a szakemberekkel, akik segítettek a program kialakításában. 

✅ 2 csodálatos meditációt

A meditáció serkenti a szürkeállomány képződését, ami bizonyítottan pozitívabb érzelmekhez, hosszabb ideig tartó érzelmi stabilitáshoz és fokozott összpontosításhoz vezet. Másszóval könnyebben tudunk pozitív érzéseket hosszabb távon megtartani, ami közvetlen hatással van a hormonháztartásunkra. 

A program részeként hozzáférsz kettő csodálatos meditációhoz, amiben Dézsi Réka dúla és szülésfelkészítő hangját hallod. Az egyik a fogantatást segíti a másik pedig a terhesség megtartását. 

✅ 3-havi adag Novafam kapszulát

A program részeként küldünk 3-havi Novafam kapszulát, hiszen a benne található hatóanyagok jócskán hozzájárulnak ahhoz, hogy a hormonháztartásod optimálissá váljon. A termékeinkben található hatóanyagok révén a szervezet sokkal könnyebben gyárt hormont, ezáltal könnyebben beáll az optimális hormonháztartás a fogantatáshoz, külső hormonos segítség nélkül. 

A termékeink általánosságban szedhetők együtt más vitaminokkal és gyógyszerekkel is. Konkrét kérdés esetén keress minket bátran. 

Melyik termékünket válaszd?

Válaszd a Novafam Inosit kapszulát, ha:

 • ha PCOS betegséggel küzdesz
 • ha a PCOS mellé inzulinrezisztencia is társul
 • ha szeretnéd megszüntetni a PCOS okozta kellemetlen tüneteket:, a rendszertelen, sokáig tartó erős menstruációt, a pattanásos arcbőrt, a kellemetlen szőrzetet
 • ha PCOS mellett babát tervezel

Válaszd a Novafam Fertile kapszulát, ha:

 • ha rendszertelen a menstruációd (nem PCOS miatt!)
 • ha nincs peteérésed (nem PCOS miatt)
 • ha pajzsmirigy problémával küzdesz (gyógyszert is szedsz rá)
 • ha felborult a hormonháztartásod
 • ha huzamosabb ideje nem sikerül teherbe esned, annak ellenére, hogy minden eredményed rendben van

Ha allergiás vagy a méhészeti termékekre vagy bármilyen oknál fogva ellenjavalt számodra a méhpempő kapszula szedése, akkor válaszd a párod számára a Novafam Man kapszulát:

 • ami növeli a hímivarsejtek számát
 • ami fokozza a hímivarsejtek mozgékonyságát
 • ami optimalizálja a férfi hormonháztartást és erősíteni immunrendszert és az idegrendszert

havonta  egy online csoportos konzultációt

A 101 nap során 3 alkalommal (minden hónap utolsó csütörtök estéjén 18:00 órától) részt vehetsz az általam vezetett online csoportos mentoráláson, ahol megválaszonom a benned felmerülő kérdéseket és kitisztítjuk a lelki blokkokat, amik közéd és a babád közé állnak. Ez egy zárt csoportos mentorálás, ahol rajtad kívül csak a programban résztvevő többi hölgy lesz jelen, akik hasonló cipőben járnak, mint T. Ezért érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hogy foglalkozzunk konkrétan a benned felmerülő kérdésekkel és akadályokkal, közben pedig rengeteget tanulhatsz a többiekkel folytatott mentorálásból is. 

✅ BÓNUSZ: 2 torna videót

Ha eddig nem volt módod odafigyelni a sportra, akkor választhatsz 2 fajta videó közül, amit kifejezetten nem sportos, kezdő hölgyeimnek szánok a sportosabb élet megkezdéséhez akár heti 1-2 alkalommal:

 • 10-12 perces könnyed jóga gyakorlatok, amelyek a kismedencébe és a hasüregbe terelik a friss vért és oxigént a reprodukciós szerveink helyes működéséért
 • 10-12 HIIT tréning, ami hozzájárul a petesejt minőségének a javulásához.

A program időtartama 101 nap, de a profilodhoz – ezáltal az összes videóhoz és a program során készített jegyzeteidhez korlátlanul hozzáférsz a jövőben is.

További információk

Választott kapszula

3 havi Fertile kapszula, 3 havi Inosit kapszula, 3 havi Man kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„101 napos Coaching Program + 3 havi választható kapszula” értékelése elsőként

101 napos Coaching Program + 3 havi választható kapszula

98 500 Ft

101 napos Coaching Program + 3 havi választható kapszula

98 500 Ft

Figyelem!

*Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban: A Novafam FERTILE, INOSIT és MAN egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Az eredmény egyénenként eltérhet és nem garantált. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!