Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

10-es érzékenységű ovulációs teszt – 10 db

A 10 érzékenységű ovulációs teszt (10 mIU/ml) segítségével akár otthon is tudod figyelni a peteérésedet.

Peteéréskor az érett petesejt kiszabadul a petefészekből és elindul a petevezetéken keresztül a méhed felé, hogy találkozzon a spermiummal és megtermékenyüljön. Ezért kulcsfontosságú, hogy biztosan tudd, hogy van-e peteérésed és hogy mikor van, hiszen aszerint érdemes időzíteni az együttléteket a pároddal annak érdekében, hogy megfoganj.

Használati utasítás letöltése ide kattintva

Termék részletei
Kiszerelés:
10× 1 db teszt
Adag:
10 adag
Várható kiszállítás:
1 munkanapon belül*
Kiszállítás díja:
1 890 Ft
Biztonságos fizetés:
Bankkártya, utánvét

1 850 Ft

1 850 Ft

Csomagajánlataink:

3 havi adag

1 havi PCOS családi adag

Original price was: 92 400 Ft.Current price is: 79 650 Ft.

Original price was: 31 700 Ft.Current price is: 29 900 Ft.

Leírás

A peteérés az a folyamat, amikor az érett petesejt kilökődik a petefészekből és elindul a petevezetéken keresztül a méh felé. Ha a petevezetékben találkozik spermiummal, optimális esetben megtermékenyül és beágyazódik a méhben. Ez a terhesség legkorábbi szakasza.

Tévhit a peteéréssel kapcsolatban!
“Akkor van peteérésem, amikor az applikáció, amivel követem a menstruációm, mutatja.”

Az applikációk valóban jelzik a feltételezett termékeny napokat, viszont ez korántsem jelenti, hogy ténylegesen van peteérésed. A peteérés tényét orvos tudja megállapítani ultrahangos vizsgálattal, de otthon is figyelheted ovulációs teszttel. Emellett minden szervezet más, tehát az egészségesen működő szervezetnek általában a menstruációt követő 13-14. napon van peteérése, de ez is egyénenként változó lehet. Tehát, ha babát szeretnél, kulcsfontosságú, hogy pontosan tudd, hogy van-e illetve, hogy mikor van peteérésed és aszerint időzítsd az együttléteket a pároddal.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„10-es érzékenységű ovulációs teszt – 10 db” értékelése elsőként

10-es érzékenységű ovulációs teszt – 10 db

1 850 Ft

10-es érzékenységű ovulációs teszt – 10 db

1 850 Ft

Figyelem!

*Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban: A Novafam FERTILE, INOSIT és MAN egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Az eredmény egyénenként eltérhet és nem garantált. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Küldje el emailben

Adja meg a nevet és email címet, automatikusan elküldjük emailben az oldal linkjét.