Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Szakértőink

akik segítenek bennünket termékek fejlesztésében, és vásárlóink oktatásában

Hogy jött létre a Novafam méhpempő kapszula?

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

A Novafam méhpempő kapszulát elsősorban a friss méhpempő ihlette, és annak rendkívüli jótékony hatása a szervezetre, az immunrendszerre és a hormonháztartásra. Kezdetben friss méhpempővel dolgoztunk, ám annak kifejezetten kellemetlen íze sok mindenkit meggátol a szedésében.

Innen származott az ötlet, hogy hozzunk létre egy ugyanolyan hatékony méhpempő kapszulát, ami íztelen, megkönnyítve a méhpempő szedését rengeteg ember számára.

2019-ben egy orvos csapattal kidolgoztuk a Novafam méhpempő kapszulákat, amelyek a méhpempő mellett más természetes hatóanyagokat is tartalmaznak, amik mind jótékonyan hatnak a női és férfi termékenységre.

A fejlesztésben nagy segítségünkre volt Dr. Vozár György és rendszeresen konzultálunk Dr. Ulrich Sebastiánnal, szülés-nőgyógyásszal is.

További szakértőink

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon
Novafam kapszula, teherbeesés, PCOS legyőzése természetes méhpempővel

Dr. Vozár György

orvos, gyógyszerész

Tanulmányai befejezése óta 1998-tól a gyógyszeriparban dolgozik, számos a szlovákiai és csehországi multinacionális gyógyszeripari vállalat termékeinek fejlesztésében és gyártásában vett részt.

2015 óta a Biomin a.s. gyógyszeripari vállalat ügyvezető igazgatója, a társaság igazgatótanácsának tagja.

Feladata a jövőbeli stratégiai fejlesztések irányának meghatározása. Számos tudományos csoport aktív tagja, melyek fő célja gyógyszeripari termékek fejlesztése és ellenőrzése, ambuláns gyakorlatban és laboratóriumi körülmények között is.

Novafam kapszula, teherbeesés, PCOS legyőzése természetes méhpempővel

Dali-Halmágyi Csedén

PCOS-ben érintett dietetikus

Diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem Táplálkozástan és dietetika karán szerezte.

Első kézből ismeri mit jelent megélni a tüneteket, majd megkapni a diagnózist és a rendelőből sírástól fojtogatva kisétálni, mert nem is tudod milyen szörnyűségeket rejt magában ez a jövőre nézve.

Ez indította el azon az úton amin jár. Ez által ismerte meg a NŐI test elképesztően összetett működését, emiatt volt sok „aha” élménye és emiatt segíthett még sok száz nőnek közelebb kerülni önmagához.

Ha a PCOS által elkezdesz jobban odafigyelni magadra, már megérte! Amikor megértetted a működését és megtanultad kordában tartani, már semmilyen hátrányt nem jelent. Olyanná válik, mint egy testi adottságod, mint a szemed színe vagy a magasságod. Egész életedben veled marad, de rajtad áll milyen viszonyba kerülsz vele…

Neki olyannyira sikerült “összebarátkoznia” a PCOS-el, hogy most egy kislány édesanyja is lehet, akinek már lehetősége lesz sokkal jobb alapokkal és több tudással indulni a nőiség felé vezető úton. Csedén szeretné, ha minden nőhöz még időben eljutna ez a tudás ami által egész más fényben tűnik majd fel a teste és megváltozik tőle a világ!

Elérhetőségei:
www.csediet.com
Facebook: CseDiet
Instagram: a csediet.hormon_dietetik