Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Milyen
természetgyógyász
módszerek segíthetik a teherbeesést?

Reflexológia

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

A reflexológia több ezer éves múltjával képes segíteni az egészség elérésében, megőrzésében, ugyanakkor a teherbe esésben is nagy szolgálatot tehet.

A reflexológia tulajdonképpen egy masszázs technika: a reflexológus a talp akupresszúrás pontjaira helyez nyomást, ezzel stimulálva a különböző szerveket – minden szervhez tartozik egy pont a talpunkon. A talpmasszás remekül oldja a stresszt, hiszen hatására oxitocin és endorfin termelődik, ezen kívül segíthet a méregtelenítésben, a keringés serkentésében, az immunrendszer erősítésében, továbbá lecsillapítani a gondolatinkat. Lényegében felszabadítja a szervezet energiaáramlását, speciálisan bizonyos szervekre.

A reflexológus a kívánt terhesség elérése érdekében több akupunktúrás pontot is stimulál, melyek között a petefészkek, a nyirokrendszer, az immunrendszer, a méh, a keringési rendszer, az idegrendszer és a hormonrendszer is szerepel.

A termékenység fokozása reflexológia segítségével akkor a leginkább ajánlott, ha életünk túlhajszolt és nagy stressznek vagyunk kitéve.

Kineziológia

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

A kineziológia egy alternatív gyógymód, melynek során, izomtesztelés révén kerül sor a test energiarendszerének helyreállítására. A holisztikus szemléleten alapuló módszer az izmokban felgyülemlett stressz feloldásával biztosítja a szabad energiaáramlás, ami a mentális- és a fizikai egészség eléréséhez járul hozzá. Segítségével a jelen, valamint a múltbeli, terhességet akadályozó tényezőkre is fény derülhet, továbbá a módszer segítségével az ezek okozta blokkok feloldásra kerülhetnek.

Akupunktúra

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

A több ezer éves múltra visszatekintő akupunktúra a termékenységre is jótékony hatással lehet. A testfelszín bizonyos pontjainak mechanikus ingerlése során a női szervezetben olyan változások állhatnak be, mint a hormonháztartás optimalizálása, a menstruációs ciklus szabályozása, az ovulációs zavarok megszüntetése, ezek pedig növelik a teherbe esés esélyét. Azonban már önmagában, az akupunktúra során tapasztalt relaxált állapot is növelheti a teherbeesést, hiszen csökkenti a felgyülemlett feszültséget, stresszt.

Az American Pregnancy Association is elismeri, hogy az akupunktúrás kezelések segíthetnek a várva várt terhesség létrejöttében, akár PCOS-ben szenvedő nők esetén is. A szövetség továbbá elmondta azt is, amennyiben képzett szakember végzi az akupunktúrás kezelést, ártó hatást semmiképp sem fejthet ki, azonban jótékonyan hathat a teherbe esésre.

Access Bars

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Az Access Bars egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energia sávból áll, amelyek a fejen át és körben futnak. Ezek a Barok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben.

Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnek téged az érintett életterületeken. Ennek a 32 pontnak a gyengéden megérintésével, erőfeszítés nélkül elengedheti mindazt, ami miatt képtelen az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltárolt. Végre elengedheti a terheket, amelyeket magával cipel, ki tudja hány emberöltő óta.

Minden Bars Kiegyensúlyozás 5-10 ezer évnyi korlátot oldhat fel arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Éppen ezért, egy Access Bars Kiegyensúlyozás rendkívül tápláló és lazító folyamat, amely bármely életterületről feloldhat  korlátokat.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások körében.

Kérlek, segíts nekem a visszajelzéseddel még jobbá tenni ezt a tanfolyamot!

Küldje el emailben

Adja meg a nevet és email címet, automatikusan elküldjük emailben az oldal linkjét.