Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon
Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Eurofins Bel nemzetközi
élelmezési labor által minősítve

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Szakszerű tanácsadás
24 órás ügyfélszolgálat

Novafam Fertile & Inosit méhpempő kapszula - Teherbeesés elősegítése természetes módon

7000+ vásárló

Novafam FERTILE méhpempő kapszula

női termékenység növelése természetes módon

(44 vásárlói értékelés)

A nagy dózisú méhpempő és a különleges inositol keverék hozzájárulhat a hormonális egyensúly elősegítéséhez, a termékenység növeléséhez és így a vágyott gyermekáldás eléréséhez.

Termék részletei
Kiszerelés:
60 db kapszula (30,4 g ±5%)
Adag:
1 havi adag
Napi ajánlott bevitel:
2 x 1 kapszula
OGYÉI szám:
45715-1/2020
Ingyenes kiszállítás:
30.000 Ft felett
Várható kiszállítás:
1 munkanapon belül*
Kiszállítás díja:
1 890 Ft
Biztonságos fizetés:
Bankkártya, utánvét

16 300 Ft

16 300 Ft

Csomagajánlataink:

3 havi adag

1 havi családi adag

Original price was: 48 900 Ft.Current price is: 44 010 Ft.

Original price was: 30 800 Ft.Current price is: 29 500 Ft.

Szakszerű tanácsadás 24 órás ügyfélszolgálat

Eurofins Bel nemzetközi élelmezési labor által minősítve

7000+ vásárló

Leírás

Összetevők:  Liofilizált méhpempő (Royal Jelly), Myo-Inositol 90%, D-Chiro-Inositol 10%, B9-vitamin (folsav), Metafolin® (folát), K2-vitamin (menachinon MK-7), D3-vitamin (cholekalciferol)
Aktív össze­tevők 2 kapszula (napi adag) tartalmaz %NRV*
Liofilizált méhpempő 600 mg
Myo Inositol+DCI 200 mg
Metafolin (folát) 0,200 mg
B9-vitamin (folsav) 0,200 mg 100%
K2-vitamin 0,040 mg 53,3%
D3-vitamin 0,020 mg 800 NE 400%
*%NRV – tápanyagok mennyisége a napi beviteli referenciaérték %-ában kifejezve
Tápérték 2 kapszula (napi adag) tartalmaz 100 g készít­ményben
Energia­tartalom 16 kJ  =  3,82 kcal 1 580 kJ  =  377 kcal
Zsír 127,66 mg 12,6 g
amelyből telített zsírsav 37,49 mg 3,7 g
Fehérje 195,55 mg 19,3 g
Szénhidrát 337,4 mg 33,3 g
amelyből cukor 98,28 mg 9,7 g
Rost 282,68 mg 27,9 g
0,85 mg 0,084 g

1. A kúrát bármikor elkezdheted, akár már aznap, ahogy a terméket kézhez kaptad.

2. Vegyél be naponta 2 kapszulát, lehetőleg 15 perccel evés előtt.

Válaszd ki, hogy melyik rutin a legkényelmesebb számodra:

 • reggel egyszerre 2 kapszula,
 • este egyszerre 2 kapszula, vagy
 • reggel 1 és este 1 kapszula

majd a választott rutint folytasd minden nap. Mindhárom rutin egyformán hatásos, a fontos, hogy a szervezet a megszokott időben jusson folyamatosan a hatóanyaghoz.

3. Szedd a terméket megszakítás nélkül addig, amíg teherbe esel, vagy a terhesség 12. hetéig. A méhpempő pozitív hatással van a nyálkahártya fejlődésére, ezáltal segíti a megtermékenyült petesejt beágyazódását.

4. Ha nem a fogantatás a célod, hanem:

 • a hormonháztartásod egyensúlyának helyreállítása,
 • PCOS tüneteinek megszüntetése,
 • rendszeres menstruációs ciklus kialakítása, vagy
 • változókori tünetek enyhítése

akkor szedd a terméket folyamatosan a kívánt cél eléréséig. Ezután érdemes 3-havi ismétlő kúrát csinálni évente 1-2 alkalommal.

Termékeink csak természetes alapú összetevőket tartalmaznak, ezáltal nincs azonnali hatásunk, 3-6 hónap alatt épülnek be a szervezetbe. Az első 3 hónapban változás ritkán érezhető, leggyakrabban a kúra kezdeti időszakában ezeket tapasztalják: pihentetőbb alvás, több energia, jobb közérzet vagy erősebb immunrendszer.

Kérdés esetén keress minket telefonon: +36 70 741 3355, chat-en vagy e-mailben: info@novafam.hu

A Novafam méhpempő kapszulát folyamatosan, megszakítás nélkül lehet szedni egészen addig, amíg teherbe esel, vagy a terhesség 12. hetéig. A méhpempő pozitív hatással van a méhnyálkahártya fejlődésére, ezáltal segíti a megtermékenyült petesejt beágyazódását.

Termékeink csak természetes alapú összetevőket tartalmaznak, ezáltal nincs azonnali hatásunk, 3-6 hónap alatt épülnek be a szervezetbe. Az első 3 hónapban változás nem mindig érezhető, leggyakrabban a kúra kezdeti időszakában ezeket tapasztalják: pihentetőbb alvás, több energia, jobb közérzet vagy erősebb immunrendszer.

A legtöbb ügyfelünk a 3-6 hónap között jelez vissza, hogy rendszeressé vált a menstruációjuk és sikerült teherbe esniük!

Ha nem a fogantatás a célod, hanem:

 • a hormonháztartásod egyensúlyának helyreállítása,
 • rendszeres menstruációs ciklus kialakítása,
 • menstruációs görcsök enyhítése, vagy
 • változókori tünetek enyhítése,

akkor szedd a terméket folyamatosan a kívánt cél eléréséig. Ezután érdemes 3-havi ismétlő kúrát csinálni évente 1-2 alkalommal.

A szupertápláléknak is nevezett méhpempő aminosavakat, vitaminokat – köztük valamennyi B-vitamint, C-vitamint és folsavat -, ásványi anyagokat, nyomelemeket, zsírokat, szénhidrátokat, mikrotápanyagokat, fehérjéket – például a termékenység fokozó és immunrendszer serkenő royalactint -, továbbá 150 féle biológiailag aktív anyagot tartalmaz, valamint bizonyítottan antioxidáns és gyulladáscsökkentő, hatású[i3]. A Novafam FERTILE kapszula méhpempő tartalmából az emberi szervezet könnyedén állít elő olyan hormonokat, melyekre épp szüksége van – mint például a sikeres teherbeesés során is szerepet játszó inzulin, ösztrogén, tesztoszteron, progeszteron.

A méhpempő számos, a teherbeesést elősegítő és támogató jótékony élettani hatással bír [i4]:

 • a benne lévő természetes anyagok bizonyítottan fokozzák a női termékenységet és a férfi nemzőképességet
 • elősegíti a menstruációs ciklus rendszerességét
 • a lutenizáló hormon termelődésének serkentése révén támogatja a peteérést, vagyis az ovulációt, ami nélkül nem jöhet létre teherbeesés
 • stimulálja a petefészek működést [i5]
 • pozitív hatással van a női és a férfi szexuális potenciára
 • növeli a stressztűrő képességet
 • antibakteriális – és vírusellenes hatásának köszönhetően kiváló immunerősítő
 • optimalizálja a szervezet inzulin termelését, csökkenti az inzulinrezisztenciát
 • gyulladáscsökkentő hatású
 • normalizálja az adrenalin-kiválasztást
 • segít helyreállítani a hormonháztartást
 • hatásos feszültség és stresszoldó [i6]
 • növeli a petesejt és a spermium minőségét

A Novafam FERTILE kapszula étrend-kiegészítőként hatékony segítség a hormonháztartás optimalizálásában, vágyott gyermekáldás elérésében. A liofilizált méhpempővel, folsavval (B9-vitamin), Myo-inositollal, D-chiro-inositollal és D3-, valamint K2-vitaminnal a Novafam FERTILE kapszula alkalmas:

 • a menstruációs ciklus rendezésére,
 • a hormonháztartás egyensúlyának elérésére,
 • a peteérés elősegítésére,
 • a méhnyálkahártya vastagítására,
 • a megtermékenyített petesejt beágyazódásának megkönnyítésére.

A méhpempő révén olyan anyagok jutnak a szervezetbe, amelyekből a szervezetünk nagyon könnyen gyárt hormont, olyat amire éppen a ciklusunk adott szakaszában szüksége van, segítve ezzel a rendszeres menstruáció és az optimális hormonháztartás beállítását, a nyálkahártya megvastagodását és a peteérést is.

A meddőségi panaszok hátterében gyakran a nem megfelelően funkcionáló petefészek áll, ami rendszertelen vagy kimaradó peteérést eredményezhet. A petefészek megfelelő működésének támogatásában hatalmas segítség a Novafam FERTILE kapszula, hiszen olyan természetes összetevőket tartalmaz, melyek képesek szabályozni és serkenteni az ovulációt.

Az optimális peteérés elérésében – a petesejt minőségének javításával, illetve az ovuláció serkentésével – nagy szerepet játszik a méhpempő, melyben olyan elengedhetetlen hatóanyagok találhatóak, melyek erősen támogatják a termékenységet – mint például a B6-, a C- és a D-vitamin, továbbá a folsav.

A Novafam FERTILE kapszula azonban tartalmaz még mio-inozitolt is, amely képes támogatni a petefészkek egészséges, és a teherbeesés szempontjából megfelelő működését [i11], továbbá a petesejt minőségét. A mio-inozitol hatással van a hormontermelődésre, így szerepet játszik a tüszőérlelő hormon (FSH) és a sárgatest érlelő hormon (LH) egyensúlyának megteremtésében, mely elengedhetetlen az ovuláció létrejöttéhez.

A sikeres terhesség minden esetben a szabályos menstruációs ciklussal kezdődik. Ez adja ugyanis a női szervezet hormonális működéséről a legélesebb képet. Egészen addig, ameddig a hormonháztartás nem működik optimálisan, a teherbeesés esélye vészesen lecsökken.

A Novafam FERTILE kapszula szedésével a felborult hormonháztartás rendeződhet, ami a menstruációs ciklus rendszerességét és kiszámíthatóságát eredményezheti.

Csökkentheti a tesztoszteron, és ezzel párhuzamosan növeli a progeszteron hormon szintjét, de hatása az ösztrogén hormon esetén is megjelenik [i10]. Mérsékeli ugyanis az ösztrogéndominanciát, azt az állapotot, amikor az ösztrogén hormon túlsúlyba kerül az azt kiegyensúlyozandó progeszteronnal szemben. A Novafam FERTILE kapszula összetevőinek köszönhetően továbbá képes szabályozni az inzulint, a pajzsmirigyserkentő hormont (TSH) és a tüszőérlelő hormont (FSH), melyek megfelelő szintje elengedhetetlen a ciklus rendezéséhez.

A méhpempőben található pre-hormonoknak köszönhetően a szervezet képes olyan hormonok előállítására, melyekből hiányt szenved, így állítva helyre a hormonegyensúlyt, közvetve pedig a ciklust.

A Novafam FERTILE kapszula méhpempő és más, vitamin, vitaminszerű, valamint természetes tápanyag tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas olyan meddőség kezelésére, mely a túl vékony, így beágyazódásra alkalmatlan méhnyálkahártya miatt áll fenn. Az endometrium nem megfelelő vastagsága eredhet:

 • a csökkent ösztrogénszintből – ami adódhat pajzsmirigy túlműködésből, a tüszőérlelő hormon (FSH) hiányállapotából, progeszteron tartalmú gyógyszer túladagolásából, de okozhatja a dohányzás, a depresszió, a hosszú ideje tartó alultápláltság, vagy épp a hirtelen fogyás is, melyek mind felboríthatják a hormonháztartást
 • a méh, petefészkek alulteljesítéséből
 • a kismedence elégtelen vérellátásából, gyulladásából

A méhpempő serkenti a progeszteron-, azaz sárgatest-hormon termelődését, mely többek között a terhességi méhnyálkahártya táplálásáért felel, valamint megakadályozza a beágyazódást követő menstruációt, így segítve a terhesség megtartását az első trimeszter során.

A Novafam FERTILE kapszula szedése, az embrió beágyazódás elősegítése szempontjából tehát a méhnyálkahártyára is hatással van. Míg a méh falát bélelő nyálkahártya vastagsága a ciklus közepén csupán 1-2 milliméter, az ovulációt követően gesztagén hatású hormon hatására – melyeket a méhpempő képes stimulálni -, pár nap leforgása alatt 8-10 milliméterre is megvastagodhat, mely méhnyálkahártya már beágyazódásra alkalmas.

A megtermékenyített petesejt még nem garancia a sikeres terhességre, a méhnyálkahártyában való megtapadása nélkül nem jön létre terhesség. Beágyazódás hiányában a már osztódásnak indult megtermékenyített petesejt elhal és a következő menstruációval távozik. A Novafam FERTILE kapszula, az akár meddőséget előidéző betegségek – PCOS) [i12] (policisztás ovárium szindróma), inzulinrezisztencia (IR) [i13], cukorbetegség, pajzsmirigy rendellenességek – esetén is képes jótékonyan hatni a szervezetre, és támogatni a sikeres terhesség létrejöttét.

A Novafam FERTILE kapszula inozitol tartalma miatt petesejt erősítő tulajdonsággal is bír [i14]. Ennek révén képes stabilizálni azokat a fehérjéket, melyek a DNS-t és az RNS-t tartalmazzák, így biztosítva a spermium örökítőanyagával való optimális kapcsolódást, és csökkentve az élettel nem összeegyeztethető magzati állapot kialakulásának esélyét, mely korai vetéléssel járhatna.

A méhpempő kapszula fagyasztva szárítással, más néven liofilizálással készül. Ez a víztelenítő folyamat vegyszer vagy hő nélkül zajlik, a Novafam FERTILE ennek köszönhetően őrzi meg a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát.

A friss méhpempőtől eltérően nem igényel folyamatos hűtést, bárhová magával viheted, szedését könnyen beillesztheted a napirendedbe. Míg a friss méhpempő íze enyhén szólva is szokatlan, csípős lehet, a kapszula ezzel szemben kellemes ízélmény.

[m1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5549483/
[m2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7915653/
[m3] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26689528/
[m4] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5333763/
[m5] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4306980/
[m6] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7014095/
[m7] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6431025/
[m8] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5623779/
[m9] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9043720/
[m10] https://www.scielo.br/j/abmvz/a/BvhMn6FLksKgKDcfzNLzWFR/?lang=pt
[m11] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5954854/
[m12] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8773045/

[i1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8227031/
[i2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5655679/
[i3] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26689528/
[i4] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29043701/
[i5] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7014095/
[i6] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7014095/
[i7] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6431025/
[i8] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5463048/
[i9] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5040057/
[i10] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27898267/
[i11] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21203528/
[i12] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8533370/
[i13] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2972396/
[i14] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5019888/

[f1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29777755/
[f2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8227031/
[f3] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26689528/
[f4] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34929834/
[f5] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29043701/
[f6] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7014095/
[f7] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21203528/
[f8] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27898267/
[f9] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21203528/
[f10] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18981581/
[f11] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5019888/

Novafam FERTILE méhpempő kapszula termékről 44 értékelés

 1. Kiss Erzsébet

  Sziasztok, PCOS miatt azt mondta az orvosom, hogy kizárt, hogy természetesen teherbe tudok esni. 3 hónap után a PCOS jórészt visszahúzodott, kérdezte is az orvosom, hogy min változtattam. Az 5. doboz kiszedése után, amikor kihagyott a menzin, nagyon reménykedtem 🙂 és pozitiv lett a teszt. Köszönöm.

 2. VÖRÖS RÉKA

  PCOS-sel küzdtem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már ra, de igazi megoldást ezt a kapszula jelentette, most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.

 3. Szentesi Anna

  Azért választottam ezt a terméket mert a gyermekáldáshoz valamilyen természetes alapú segítséget kerestem, mivel csak 6-8 hetente volt menstruációm és peteérésem meg csak néha (az otthoni teszt szerint). 4 hónapja szedem és szinte napra pontosan jön meg a menzim.

 4. Szí Moncsi

  Hallottam a mehpempo pozitiv hatasarol, rendeltem is friss pempot, de sajnos annyira rossz volt az ize, hogy nem birtam szedni. Kiprobaltam a kapszulat, es nem bantam meg. 2 honap utan mar a 14 napon kimutatta a teszt a peteerest es 2 honapjara ra teherbe estem. Hala erte.

 5. Vásárhelyi Emma

  Még csak egy hónapja szedem a terméket, de már többször telefonáltam a bolttal, a hölgy nagyon készséges, kedves. Ritka jó az ügyfélszolgálatuk.

 6. SZABÓ SZILVIA

  6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 6 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok, minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.

 7. Csabajkó Niki

  az interneten talaltam ra a mehpempo kapszulara.. miutan tobb honapig probalkoztunk babaval, sikertelenul, gondoltam kiproblom, mivel nagyon sok pozitiv dolgot olvastam rola. Ket honapig szedtem minden nap az eloirt adagot, es lass csodat, a kovetkezo terhessegi teszt pozitiv eredmenyt mutatott ki ? Mindenkinek, aki hasonlo “problemakkal” kuzd, vagy szimplan csak serkenteni szeretne az immunrendszeret, csak ajanlani tudom. egyebkent most a ferjem es a kisfiam is mar 2 hete betegek, en viszont nem kaptam el.. szerintem ez is a mehpempo kapszulanak koszonheto. Oktoberben szinten betegek voltunk, akkor nem szedtem es 1-2 elkaptam a kicsitol.

 8. Váradi Éva

  3 hónap után terhes lettem, nagyon jó termék

 9. Toporcsér Anna

  Másfél éve szerettünk volna babát, már egy sor vizsgálaton túl voltam, de nem találtak semmi rendelleneset. 4 hónapig szedtem a kapszulát, az első hónap után éreztem, hogy több az energiám, és most végre látszik a pöttyöcske az ultrahang felvételen 🙂 Nagyon hálásak vagyunk.

 10. Matlóh Szilvia

  Jó napot, már két éve probálkoztunk babával, amikor megtaláltam ezt a szuper terméket, amit nagyon gyorsan másnapra ki is szállítottak. Az első hónap után napra pontosan jött meg a menstruációm, a második hónaptól már volt ovulációm és most 4 hónap szedése után végre terhes vagyok. Nagyon boldogok vagyunk, minden ismerősömnek ajánlom a terméküket.

 11. L. Darina

  Sziasztok, szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Amióta a NOVAFAM Fertile-t szedem először sokkal szebb lett a bőröm, aztán a női gondoknál is megéreztem a pozitív hatását. Mesterséges megtermékenyítésre megyünk a párommal, végig szedni fogom a NOVAFAM Fertile-t, remélem összejön a baba.

 12. Darnady Natália

  Néhány hónapja fedeztem fel ezt a kapszulát, és állítom, hogy több fajta termék kipróbáláza után, nekem ez segített 😉 menstruációs problémáim vannak, túl hosszú ideig tart és nagyon fájdalmas. Egy havi adag kiszedése után lerövidült a menzeszem 6 naposról 4 naposra és a hasi fájdalom is sokkal gyengébb lett. Szeretnénk babát így mindenképpen hűséges maradok a termékhez 🙂 köszönöm

 13. Varga Katalin

  Nagyon elegedett vagyok a termékekkkel, folyamatosan szedem a Novafam Fertile-t a férjem pedig a Novafam Man-t. 45 éves vagyok, 5 éve nem volt természetes módon peteérésem, ettől pedig egy hónap után már volt, pedig rengeted más termékkel is próbálkoztam korábban.

 14. Jázmin Katalin

  A húgom is és én is 4 hónapig szedtük a terméket, majdnem ugyanazon a napon derült ki h terhesek vagyunk. Mindketten nagyon örülünk.

 15. Grancsa Katalin

  8 éve küzdök PCOS-sel és egy hónap NovaFam Fertile kapszula szedése után a cisztáim mérete is és mennyisége is a felére csökkent. 45 éves vagyok és már a tisztulásom is rendszertelen és gyenge volt a legutóbbi viszont erős, mint évekkel ezelőtt.

 16. M. Éva

  Már az első hónap után azt tapasztaltam, hogy energikusabb voltam, 3 hónap után pedig rendszeressé vált a menzeszem és érezhetővé a peteérésem.

 17. Kincses Olga

  Több hónap sikertelen próbálkozás után megállapították, hogy PCO szindrómám van, ettől vált zsírossá a bőröm is. Természetes szert kerestem, így találtam meg a Bee Fertilet a neten. 4 hónap után a ciszták mar a negyedükre csökkentek, és a múlt hónapban már peteérésem is volt. Várom a csodát 🙂

 18. Sz. Milada

  Természetes összetevői miatt választottam a terméket, mivel babát terveztünk a férjemmel. 4 hónapig szedtem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Az első gyermekünk több, mint másfél év után fogant meg, nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a terméket.

 19. Emese

  A párommal babát szeretnénk, még csak két hónapja szedem a kapszulát, de úgy érzem sokkal kevésbé vagyok fáradékony. Remélem, hamarosan a baba is összejön

 20. T. Ágota

  Nem bírtam a friss pempő ízét, így kapszulára váltottam. Az első havi adag után megjött a menstruációm, ami 9 hetet késett. Azóta szedem a kapszulát és rendszeressé vált a ciklusom

 21. T. Sylvia

  Több éve küzdök PCO szindrómával, eddig semmilyen gyógymód vagy terápia nem segített. A múlt hónapban, épp amikor az orvosomnál jártam, látszódott az ultrahangos vizsgálaton, hogy peteérésem van. Előtte 2 hónapig szedtem a kapszulájukat, alig várom, hogy végre a terhességi teszt is pozitív legyen!

 22. Fehér Brigitta

  Első hónap után beállt a menstruációm 31 napra. A menstruációm, ami általában 5-6 nappal mindig korábban jött meg, most csak egy nappal korábbra esett. PCOS-esként szedem a gyógyszereket, de eddig ezt az eredményt csak a kapszulával sikerült elérni:) már szinte várom a következő alkalmat, hátha másfél hónap szedés után már napra pontosan fog megjönni, ami eddig még sosem sikerült, 12 éves korom óta 🙂 !

 23. Jambrik Noémi

  Nekem eddig sosem jött meg időben, mindig hol előbb hol késett. Most hogy szedem most pont akkor jött meg mikor kellet neki. És remélem majd egyszer a teszt két csíkot mutat, mert mi már nagyon régóta próbálkozunk, de sajnos még nem jött az égi áldás.

 24. Schmidt Adrienn

  Mióta szedem a terméket azóta pontos a menzeszem. Eddig volt olyan időszak hogy hónapokat kimaradt a vérzés. Miután elkezdtem szedni azóta pontos 5 napos ciklusom van és minden hónapban megjött. Enyhült a menstruációs görcs is.

 25. Kertész Beáta

  Pozitívan tapasztaltam, hogy már az első ciklust 40 naposról 32 naposra rövidítette a Novafam Fertile. Nagyon örülök neki, remélem, hamarosan összejön a kisbabánk. 🙂

 26. Nagy Judit

  Napra pontosan beállította a ciklusomat.

 27. Kovács-Horváth Anita

  A ciklusom helyreállt, és a menstruációs görcsök is csökkentek.

 28. Takácsné István Betttina

  1 hónapja szedem a Novafam méhpempő kapszulát. Azóta az arcbőröm tisztább kinézetű és nem tűnök sápadtnak, valamint több energiám van. Reggelente könnyebben ébredek, a nap folyamán koncentráltabb vagyok és délutánonként nem érzem úgy magam, mint akin átment az úthenger. 🙂A férjemnek is használ, kipihentebben ébred és sokkal aktívabbnak érzi magát. Köszönjük!

 29. Kurcina Nelli

  Menstruáció 7 hónap kimaradás után.

 30. Kállai-Erdélyi Vivien

  Menstruációm rendezése, peteérésem jelen van és kiszámítható, fittebb vagyok, hasi fájdalmak elmúltak. Most már várom, hogy baba is legyen belőle 🙂

 31. Nagy Krisztina

  3 hónapja használom a Novafam méhpempő kapszulát. Beállt a menstruációs ciklusom, alig érzem mikor megjön a menstruációm, semmi görcs, semmi fájdalom. Abszolút elégedett vagyok. Babára fel! 🙂

 32. Csűrös Noémi

  Rendeződött a ciklusom, nem olyan erősek a premenstruációs tünetek, van peteérésem, a hormonvizsgálatok alapján teljesen fogamzóképes vagyok 38 évesen. Hashimoto autoimmun beteg vagyok 11 éves koromtól, túl vagyok mell daganaton, agyhártyadaganaton.

 33. Valakovics-Fekete Györgyi

  Nagyon szabálytalan volt a ciklusom. 2 hónapja szedem a Novafam méhpempő kapszulát és a menstruációm napra pontosan jön meg. A bőröm is sokkal szebb lett. 🙂

 34. Nikoletta (megerősített tulajdonos)

  Semmilyen pozitív hatást nem éreztem a szedése alatt/után. Másfél éve próbálkozunk, de ez sem segített. A menstruációm mindig pontos és rendszeres, azzal sosem volt gondom, nőgyógyászati problémáim sincsenek, tényleg csak a termékenységemet szerettem volna növelni, de sajnos csalódás, mert továbbra sem jön a baba!
  Bár a méhpempőnek több pozitív hatása van az tény, így remélem valahol valamiben segített.

 35. Boglárka (megerősített tulajdonos)

  Még Most kezdtem el szedni. Kíváncsi leszek nagyon hogy össze jön – e a baba. Nagyon várjuk! 🤗🤗

 36. Timea (megerősített tulajdonos)

  Őszintén szólva nem hiszek a csodabogyókban, még akkor sem, ha biológusként értem a lezajló kémiai folyamatokat, ám ez a “fogamzást váró vitamin” egészen hihetetlenül működött nálunk is! Én kipróbálás céljából 1 havi adagot rendeltem, beszedtem, és következő hónapban teherbe is estem.Fantasztikus!Fél éve próbálkoztunk előtte, és semmi.Mindenkinek ajánlom, aki babát tervez!

 37. Lívia

  A rendszertelen ciklusomat rendezte.6 het szedes után már meghozta a vérzést.3 havi ajánlott adagot rendeltem belőle.Köszönöm!❤

 38. FSzofi (megerősített tulajdonos)

  Baba projektbe kezdtünk a férjemmel, 3 gyerkőc után gondoltuk, majd a 4. is csettintés után össze fog jönni.. Hát.. NEM ÍGY TÖRTÉNT.. 2 hónap próbálkozás után bukkantam a közösségi oldalon erre a csodaszerre 🤗elkezdtem szedni, s már 1 Levél! csodát művelt, a menzeszt normalizalta!! Nem ömlött, nem volt barna pecsételés..
  Ezen felbuzdulva szedtem tovább, ha másra nem is, de erre legalább jó lesz ☺️ ☺️ ☺️
  Aztán apával megbeszéltük ebbe a fantasztikus gazdasági helyzetbe, hogy mégsem kell a baba… Ám ekkor már vígan TERHES VOLTAM… 😵 MA POZITÍV LETT A TESZT
  KÖSZÖNÖM 🙏

 39. Barzóné Stefán Eszter (megerősített tulajdonos)

  Köszenet és hála. A Novafam Fertile terméket tavaly szeptember óta kezdtem el szedni. Az első sikertelen lombik program után gondoltam, hogy adok egy esélyt és kipróbálom. A facebookon találtam rá. Egyelőre még nem jött össze a baba, de reménykedem és nem adom fel. Nagyon hiszek benne, különösen úgy, hogy amióta szedem csak pozitívak a tapasztalataim. A menstruációm nagyon fájdalmas volt, az előtte lévő pár nap pedig borzalmas:fájt a derekam, izomlázam volt, hangulatingadozások, falási rohamok, fejfájás. A menstruációs görcsök pedig fájdalmas, sokszor fél napot feküdtem ágyban. Decemberben már úgy jött meg a menstruáció, hogy nem is éreztem. Csodálatos volt, hogy az előtte lévő napokban nem szenvedek hangulatingadozástól, nem feszül a mellem, nem fáj a derekam, nincsenek falási rohamok, és nem szükséges gyógyszer a fájdalmas görcsök enyhítésére sem. Köszönöm, hogy végre megtapasztaltam milyen érzés az, amikor nem a fájdalom határozza meg a menstruációs napjaimat! Hálás vagyok a termék fejlesztőjének!

 40. Meszlényi Katalin (megerősített tulajdonos)

  Amióta szedem elmaradt a menstruációm, tanácstalan vagyok mit kell ilyenkor tenni, szedjem tovább hagyjam abba? Természetesen elmegyek orvoshoz, mert előtte ilyen nem fordult velem elő már lassan két dobozzal beszedtem és nem menstruálok.
  Harmadszor próbálom leírni a véleményem, ne kezdjék el szedni orvos beleegyezése nélkül, mert úgy járhatnak mint én.

 41. Nyeste Viktória

  Sziasztok 🙂

  Egy babàt màr köszönhetek nektek hiszen a rendszertelen menzeszem beállította a mèhpempő kapszula.
  2022. Decemberében megszületett a kisfiam tökèletes èrtèkekkel.

  Jövőre szeretnènk megajàndèkozni egy kistestvèrel hiszen testvèrrel szèp az èlet.

  Elkezdtem szedni megint a kapszulàt a ciklus rendezèsre 💪🤞♥️

 42. Veres Natália Katalin

  Sziasztok lányok azt szeretném kérdezni hogy egy havi adagot be kell szedni és utána várni kell vele hogy meg jöjjön vagy hogy van ez?
  Mert én is szemezek vele mert én hormonális problémával szenvedek???? Köszönőm előre is a választ.!

 43. Szájli Tímea

  Kiváló! Egyszerűen döbbenet, hogy mennyire használ és nálam gyorsan is. Én azért választottam mert már a klimaxba léptem jó ideje és kínlódás minden téren. Nem beszélve a borzasztó kellemetlen hatásaitól. De a második levél elején vagyok és már nincs szem alatti karika, kezd a testem életre kelni,a klimaxal jött a hízás, a vizesedés és mintha ez kezdene enyhülni. Döbbenet! Csak ámulok és még csak a doboz második levelét szedem. Áldom a jó Istent, hogy megtaláltam azaz rá találtam.

 44. Judit (megerősített tulajdonos)

  Sziasztok! 2 hónapig szedtem és közben teherbe estem. Ez a kapszula egy csoda!

Mondd el a véleményed

Novafam FERTILE méhpempő kapszula

16 300 Ft

Novafam FERTILE méhpempő kapszula

16 300 Ft

Figyelem!

*Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban: A Novafam FERTILE, INOSIT és MAN egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Az eredmény egyénenként eltérhet és nem garantált. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. A leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!