Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Ismerje meg a Novafam történetét

A kezdetek…

A Novafam Észak-Komáromból indult útjára, fiatal magyar vállalkozásként, hogy a csodálatos méhpempő jótékony hatásaival segítsünk a nőknek, akik teherbe akarnak esni vagy PCOS-sel küzdenek.

Eredetileg friss méhpempőt kezdtünk forgalmazni, majd havonta 6-8 visszajelzés érkezett arról, hogy:

 • a menstruáció rendszeresebb,
 • a peteérés mérhető,
 • otthoni gyors-teszttel kimutatható,
 • a nyálkahártya megvastagodott,
 • vagy az ügyfél teherbe esett.

Szintén rengeteg visszajelzést kaptunk arról, hogy a méhpempőnek enyhén szólva is rossz az íze (többek szerint egyenesen borzalmas), a férfiak 90 százaléka élből az első kóstolás után el is utasítja a szedését, pedig a meddőségért 50%-ban ők a felelősek!

A nők kb. felénél is egyenesen hányingert okoz az íze, ami ha elég kitartóak egy idő után enyhül, de sokan nem elég kitartóak.

Változásra volt szükség

Összegyűjtöttük a visszajelzéseket és azok alapján megpróbáltunk javítani a friss méhpempőn. A megoldás végül a méhpempő liofilizálása lett, ami egy biotechnológiában is használt víztelenítő eljárás.

Ennek során a méhpempőt laboratóriumi környezetben hirtelen lehűtjük -55 C fokra, és ekkor különválasztjuk a vizet a méhpempőtől. Marad egy sárgás por, ami már nem igényel hűtést, viszont tartalmazza az összes hatóanyagot, amit a friss pempő.

Sokak vitatják (főleg a friss méhpempő forgalmazók), hogy biztos megmarad-e a porban a friss pempő összes hatóanyaga, mi viszont ezt leteszteltettük, hogy biztosra menjünk. Nemzetközi laboratóriumi tesztek és a gyakorlati tapasztalatok is igazolják, hogy igen, a liofilizáció során megmarad a friss méhpempő összes hatóanyaga!

Novafam bemutatkozó potréA természetes teherbeesést elősegítő alapanyagok kiválogatásában Dr. Vozár György szülész/nőgyógyász segített nekünk, odafigyelve a mennyiségekre és arra, hogy minden alapanyag passzoljon a másikhoz.

Dr. Valasik Szonja szülés/nőgyógyász pedig saját páciensei körében 2018. októbertől teszteli a terméket. Tőle folyamatosan kapunk visszaigazolást arról, hogy leghamarabb a PCOS-ben szenvedő pácienseknél észlelhető pozitív változás.

Szintén megerősítette, hogy a Novafam méhpempő kapszulák folyamatos 6 hónapos szedése után a más szervi elváltozásban szenvedő nőkön kívül nagyon nagy arányban estek teherbe a páciensei.

A változás eljött, íme a Novafam méhpempő kapszula

Így alakult ki először a Novafam FERTILE, amely a teherbeeséshez szükséges összes részfeladatot lefedi, mivel:

 • a hormonháztartás beállításához,
 • a rendszeres menzeszhez,
 • a megvastagodott nyálkahártyához, amibe majd bele tud ragadni a megtermékenyített petesejt – ott a méhpempő,
 • a peteéréshez pedig ott van a D3, K2,
 • a PCOS-re pedig az inositolok kombinációja,
 • a folsav pedig véd a magzati betegségek kialakulásától.

2018. szeptemberében dobtuk piacra a Novafam FERTILE-t, amely magasan felülmúlta az elvárásainkat, egyértelműen erősebb természetes termékenység fokozó, mint maga a friss méhpempő. 

2 hónap után már rengeteg visszajelzés érkezett arról, hogy a felére csökkentette a PCOS szindrómában szenvedők cisztáinak méretét és sűrűségét, továbbá észlelhető lett a peteérés. 

Átlagosan 6 hónap szedése után rengeteg ügyfél jelzett vissza, hogy teherbe estek, még olyanok is, akiknek a PCOS vagy gyenge nyálkahártya miatt az orvos azt mondta, hogy nekik csak a lombik program segíthet.

Az arányok pontossága a kulcs

Mivel a meddőség és a terméketlenség egyre több gyermeket tervező pár problémája, ezért körbenéztünk, hogy a méhpempőn kívül milyen egyéb, csakis természetes anyagok léteznek, amelyek tovább tudnák fokozni a méhpempő termékenységet támogató képességét.

Ekkor fedeztük fel egy nyugat-európai gyógyszeralapanyag fejlesztő laboratóriumnál a myo-inositol és d-chiro-inositol speciális keverékét (amit ők szabadalmaztattak), ami lényegesen nagyobb arányban gyógyítja a PCOS-t, mint az eddigi csak myo-inositol vagy d-chiro-inositol készítmények, és így született meg a Novafam INOSIT kapszula.

Csak tőlünk szerezhető be

3-féle Novafam méhpempő kapszula mindegyikének a liofilizált méhpempő a fő hatóanyaga, de mindhárom termékhez még további természetes anyagokat is hozzáadtunk, amelyek mindegyike még tovább fokozza a méhpempő termékenységnövelő hatását.

Hiteles Információk

Fontos számunkra, hogy minél több hiteles információhoz jusson a méhpempőről, úgy is fogalmazhatunk, hogy e különleges szupertáplálék nagykövetének tartjuk magunkat.

0-24 Ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető, ha szeretne személyre szabott szaktanácsot kérni, könnyedén megteheti, örömmel állunk a rendelkezésére a +36 (70) 227 5040-es telefonszámon.

Küldje el emailben

Adja meg a nevet és email címet, automatikusan elküldjük emailben az oldal linkjét.