Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

A nőgyógyász válaszol

Kérj tanácsot szülész- nőgyógyászunktól!

nőgyógyász válaszol

A nőgyógyász válaszol rovatunkban Dr. Ulrich Sebastián szülész-nőgyógyász válaszol termékenységgel, teherbeeséssel illetve bármilyen nőgyógyászattal kapcsolatos kérdésre. A doktor úrral rendszeresen konzultálunk, hatalmas segítséget nyújt a szakmai kérdésekben, mindemellett nagyon barátságos és közvetlen a páciensekkel.

3D-s ultrahanggal is felszerelt, modern észak-komáromi rendelőjében szeretettel fogadja a Novafam ügyfeleit is.

Időpont egyeztetéshez látogass el a https://mudrsebastian-ulrich.business.site/ honlapra vagy hívd a +421 949 301 900 számot. 

A weboldalunkon itt feltett kérdésekre a doktor úr egy munkanapon belül válaszol.

További szakértőink:

Ide írhatod a kérdésedet

Korábbi kérdések és válaszok

Kedves Anita! Sajnos ennyi információból nem tudom megállapítani, hogy terhes-e. Kérem, mihamarabb végezzen el egy otthoni terhességi tesztet vagy forduljon nőgyógyászhoz!

Kedves Laura! Több orvosi tanulmány is elérhető a honlapunkon, amelyek egyértelműen alátámasszák, hogy a Novafam Inosit kapszulában található inozitolokból álló keverék csökkenti a PCOS kellemetlen tüneteit, illetve a férfi hormon szintjét a női szervezetben. 

A tudományos referenciák ezen a linken találhatóak: https://novafam.hu/termekek/novafam-inosit-kapszula-pcos/

Elő tud fordulni terhesség annak ellenére, hogy megjön a menstruáció. Kérem, csináljon egy otthon elvégezhető terhességi tesztet, amennyiben esetleg pozitív, kérem, keresse fel nőgyógyászát!

Amíg rendszertelen a menstruációja, addig sajnos nem könnyű teherbe esni. Labor és UH vizsgálat nélkül sajnos nem tudom megállapítani, hogy PCOS okozza-e a vérzés kimaradást vagy sem. A PCOS-nek van jó pár kellemetlen tünete, mint. Pl a hajhullás, nem kívánt arcszőrzet vagy szőrzetnövekedés, pattanásos arcbőr. Ha esetleg ezekből Önnél pár megtalálható, érdemes erre is vizsgálatot kérni.

Kedves Erika! Érdemes lenne megnézetni a nőgyógyászával, nem feltétlenül kell komoly problémára gondolni, de mindenképpen mutassa meg egy orvosnak, kérem!

Kedves Dominika! Gratulálok a terhességhez. A Novafam kapszulát a terhesség 12. hetéig szedheti, vastagítja a nyálkahártyát és segíti a beágyazódást. Mellette érdemes elkezdeni terhesvitamint is szedni.

Kedves Laura! PCOS esetén a Novafam Inosit kapszulát javaslom. Tartalmaz egy myo-inositból és d-chiro-inositból álló keveréket, amely bizonyítottan csökkenti a petefészkeken a cisztákat és a PCOS okozta kellemetlen tüneteket is. Az életmódváltás nagyon fontos, az egészséges étrend és a sport egyaránt.

A méhen kívüli terhesség is terhességi hormon-változásokkal jár, ami után a szervezetnek ismét vissza kell térnie a régi kerékvágásba, így előfordulhat, hogy a műtét utáni menstruáció csak később, akár 6-8 hét után jelentkezik. A hirtelen súlyváltozás pedig szintén okozhat ideiglenes hormonzavart és így menstruációs problémákat is. Éppen ezért biztos, hogy nem árt vele, ha inozitol illetve méhpempő tartalmú készítményt szed táplálék-kiegészítőként. 

Mind a kettő említett fogamzásgátló módszer hasonló hatásfokkal védi Önt a nem kívánt terhességtől. Számoljon vele viszont, hogy a hormonmentes méhen belüli eszközök esetében nagyobb eséllyel fordulhat előtt erősebb vagy hosszabb ideig tartó vérzés.
Küldje el emailben

Adja meg a nevet és email címet, automatikusan elküldjük emailben az oldal linkjét.