A Novafam MAN kapszula természetes módon segíthet a férfi termékenység fokozásában

(3 vásárlói értékelés)
14 500 Ft

Novafam MAN kapszula, étrend-kiegeszítő liofilizált méhpempővel
MAGAS HATÓANYAG TARTALOM

Összetevők: 
Liofilizált méhpempő (Royal Jelly), Rizs keményítő, zselatin kapszula, színezőanyag: sárga vasoxid, titán-dioxid

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül*

Spermiumszám növelése

méhpempő a legerősebb természetes termékenység fokozó

Spermiumok mozgékonyságának növelése

L-karnitin növeli a spermiumok mozgékonyságát

Erőnlét növelése

a méhpempő képes helyreállítani a szervezet hormonális egyensúlyát

Szexuális energia fokozása

a méhpempő energetizáló hatása révén a szexuális energiát is növeli

Miért hat jótékonyan a férfi termékenységre
a méhpempő

A méhpempő a leghatékonyabb természetes termékenység fokozó! A méhek kifejezetten a méhkirálynő és az utódok kezdeti táplálására hozzák létre. A méhkirálynő kizárólag ezt fogyasztja, nem csoda, hogy 40-szer hosszabb ideig él, mint a többi kaptárlakó és súlyának többszörösét rakja le petékben.
A méhpempő életerőt, energiát fokozó anyag, amely összetett hatásmechanizmusa révén az emberi szervezetben is hozzájárul a termékenység növeléséhez:

Képes helyreállítani a szervezet hormonális egyensúlyát, mert éppen annak a hormonnak a termelését serkenti, amelyikből kevesebbet állít elő a szervezet a szükségesnél. Emiatt kiválóan alkalmazható minden olyan helyzetben, amikor valamelyik hormon alacsonyt szintje okozza a problémákat, mint pl. meddőség esetén.

Bizonyítottan pozitív hatással van a spermium szám növekedésre és rendkívül pozitív hatással van a spermiumok mozgékonyságára.

“Babát terveztünk, de a páromnak azt mondta az orvos, hogy szedjen tiszta méhpempőt, mert nem lettek túl jók az eredményei. Sajnos a friss méhpempő ízét utálta, viszont ezt a méhpempő kapszulát 4 hónapig szedte, és végre babát várunk. Minden férfi termékenységi gondra ezt ajánlom.”

Székely Mária

Mivel növeli meg a férfi termékenységet
a NOVAFAM méhpempő kapszula?

A NOVAFAM méhpempő kapszula a méhpempő mellett további termékenységet fokozó összetevőket tartalmaz:

L-Karnitin

Az L-Karnitin a spermium mozgékonyságának növelésében játszik fontos szerepet azáltal, hogy a zsírsav-anyagcserében idéz elő változást. Az L-karnitin mint antioxidáns a sperma plazmamembránjának védelméért is felelős magas telítetlen zsírsav tartalma által, a benne lévő szabad gyökök pedig csökkenthetik a spermiumok mozgékonyságának romlását.

L-Arginin

Az L-arginin szerepe a spermium mennyiségének növelésében fontos. Egy 2019-es kutatás azt igazolta, hogy 3 hónapon át L-argininnal kezelt férfiak spermium mennyisége csaknem a duplájára nőt, de rámutat arra is, hogy ugyanez a kezelés lecsökkentette a “lusta” spermiumok számát is.

Szelén

Fontos, antioxidáns hatású nyomelem. Mind a tesztoszteron-termeléshez, mind a spermiumok előállításához szükséges. Szelénhiány esetén a spermiumok motilitása (mozgása) csökken, mert a farokrészük lerövidül vagy deformálódik.

A spermiumok előállításához olyannyira nélkülözhetetlen, hogy egy férfi szervezetben található összes szelén fele a herékben és a szaporítószervekben található. Egy 1993-as dupla-vak klinikai vizsgálat során a vizsgálatban részt vett férfiak spermaszáma 100%-kal megemelkedett a szelénpótlás hatására, míg a hatóanyagmentes placebót szedő férfiak spermaszáma változatlan maradt.

Cink

A cink a férfiak szexuális és reproduktív funkcióiban játszik kiemelkedő szerepet. A termékenység számos kulcsfontosságú területén elengedhetetlen, így az egészséges hormonháztartásban, a spermiumok egészséges fejlődésében és azok aktivitásában.

D3-vitamin

A D-vitaminnak (kolekalciferol) kétféle típusa van, D2 és a D3, amelyek valójában hormonszerű előanyagok. Biológiai szempontból a D3-vitamin az aktívabb, ezért az emberi szervezet számára fontosabb. A napfény UV-B sugárzásának hatására a bőrben 7-dehidrokoleszterolból alakul ki.

Kulcsfontosságú szerepe van a férfi reproduktív rendszerben, mert kutatások alapján a férfi szervezet alacsony D-vitamin szintje negatívan befolyásolja a nemi hormonok szintjét, a teljes spermaszámot, a spermiumok alakját és mozgékonyságát.

E-vitamin

Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású zsírban oldódó vitamin. Emberi vizsgálatokban is bizonyított, hogy pozitívan hathat a termékenységre. A spermiumok termelésében és minőségében játszik kulcsszerepet. Az E-vitamin pótlása az alacsony spermaszámmal és rossz mozgékonyságú spermiumokkal rendelkező férfiak esetében javította a spermaszámot és a mozgékonyságot is

Milyen esetben ajánlott a NOVAFAM
méhpempő kapszula szedése?

Ha babát szeretnének, ezért fontos önöknek, 
hogy hormonálisan kiegyensúlyozottan,
 erővel telve vágjanak bele a babaprojektbe, 
ehhez pedig kizárólag természetes
alapú megoldást keresnek.

Férfi meddőségi problémák esetén:
 ha alacsony a tesztoszteronszint.

Férfi meddőségi problémák esetén főként akkor, ha a vizsgálatok alapján problémák vannak a spermiumszámmal vagy a spermiumok mozgékonyságával.

Miért előnyös a kapszula forma?

A méhpempő kapszula fagyasztva szárítással, más néven liofilizálással készül. Ez a víztelenítő eljárás vegyszer vagy hő nélkül zajlik, a Novafam méhpempő kapszulái ennek köszönhetően megőrzik a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát. Attól eltérően viszont nem igényel folyamatos hűtést, bárhová magával viheti, a szedését könnyen be tudja illeszteni napirendjébe. Míg a friss méhpempő íze és szaga kifejezetten kellemetlen, a kapszula ezzel szemben teljesen íztelen készítmény.

"Évekig próbálkoztunk a babaprojekttel, és mindketten azt gondoltuk, hogy miattam nem jön össze. Egyszer egy ismerősöm javaslatára elment a férjem andrológiai vizsgálatra, ahol kiderült, hogy rendkívül alacsony a spermiumszáma, ezért nem jön össze a baba. Nekünk nem volt kérdéses, hogy először természetes módszerekkel próbálkozunk megoldani a helyzetet, ezért rendeltem is friss méhpempőt, de sajnos annyira rossz volt az íze, hogy 1 hét után semmivel nem tudtam rávenni a férjem hogy egye. Ekkor néztem utána, és megörültem, hogy kapszula formában is kapható, amit gond nélkül szedett a férjem. 2,5 hónap után már teherbe is estem!"

Kovács Zsófia
"Másfél éve szerettünk volna babát, már egy sor vizsgálaton túl voltunk, ahol kiderült, hogy a férjemnél van a hiba. Maga az orvos javasolta neki a méhpempőt, de egyszer kóstolta meg, és többet nem. Szerencsére rátaláltunk a kapszulára, amit kisebb nehézségek árán, de ő is, én is 4 hónapig szedtünk. Az első hónap után mindketten éreztük, hogy több az energiánk, és most végre látszik a pöttyöcske az ultrahang felvételen 🙂 Nagyon hálásak vagyunk.

Halmosi Ágnes

Hogyan ajánlott fogyasztani?

A Novafam MAN méhpempő kapszulát 2 féle módon szedheti:

A. Amennyiben a párjával együtt szedi a terméket (családi csomagban akár a Novafam FERTILE-lel vagy a Novafam INOSIT-tal), a kényelmes adagolás érdekében összehangolhatják a kapszula szedését, azaz a női menstruáció alatt szünetet tartanak, egyéb napokon pedig egyszerre szedik a megfelelő Novafam kapszulát.

B. Amennyiben csak Ön szedi a Novafam méhpempő kapszulát, akkor szedje a Novafam MAN-t megszakítás nélkül legalább 3 hónapig. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (25 C°).

A Novafam MAN méhpempő kapszula természetes segítség a férfi termékenység fokozásában

(3 vásárlói értékelés)
14 500 Ft

Novafam MAN kapszula, étrend-kiegeszítő liofilizált méhpempővel
MAGAS HATÓANYAG TARTALOM

Összetevők: 
Liofilizált méhpempő (Royal Jelly), Rizs keményítő, zselatin kapszula, színezőanyag: sárga vasoxid, titán-dioxid

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül*

Send this to a friend