A Novafam INOSIT kapszula segíthet a PCOS okozta ciszták visszahúzódásában és a teherbeesésben

(7 vásárlói értékelés)
17 200 Ft

Novafam INOSIT kapszula, étrend-kiegeszítő liofilizált méhpempővel
MAGAS HATÓANYAG TARTALOM

Összetevők: 
Liofilizált méhpempő (Royal Jelly), rizs keményítő, zselatin kapszula, színezőanyag: sárga vasoxid, titán-dioxid

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül*

A ciklus rendezése

segít beállítani a hormonális egyensúlyt, ami a rendszeres ciklushoz és az ovulációhoz kell

Teherbeesés elősegítése

méhpempő a legerősebb természetes termékenység fokozó

Petesejt beágyazódása

segít megvastagítani a nyálkahártyát, hogy a megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni

Terhesség megőrzése

gátolja a spontán vetélést, mivel ideális közeget alakít ki a méhben

Terhesség megőrzése

gátolja a spontán vetélést, mivel ideális közeget alakít ki a méhben

Ügyfeleink véleménye

“PCOS-sel küzdtem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már rá, de igazi megoldást ez a kapszula jelentette. Most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.”

Vörös Réka
"A húgom is és én is 4 hónapig szedtük a terméket, majdnem ugyanazon a napon derült ki hogy terhesek vagyunk. Mindketten nagyon örülünk."

Jázmin Katalin
“6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 7 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok. Minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.”

Szabó Szilvia

Ügyfeleink véleménye

“PCOS-sel küzdtem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már rá, de igazi megoldást ez a kapszula jelentette, most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.”

Vörös Réka
“A húgom is és én is 4 hónapig szedtük a terméket, majdnem ugyanazon a napon derült ki hogy terhesek vagyunk. Mindketten nagyon örülünk.”

Jázmin Katalin
“6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 7 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok. Minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.”

Szabó Szilvia

Miért hat jótékonyan a PCOS ellen
a méhpempő?

A méhpempő a leghatékonyabb természetes termékenység fokozó! A méhek kifejezetten a méhkirálynő és az utódok kezdeti táplálására hozzák létre. A méhkirálynő kizárólag ezt fogyasztja, nem csoda, hogy 40-szer hosszabb ideig él, mint a többi kaptárlakó és súlyának többszörösét rakja le petékben.

PCOS esetén a orvosok a következő táplálék kiegészítőket szokták javasolni:

  • myo-inozitol
  • folsav (B9-vitamin)
  • D-vitamin

A Novafam INOSIT kapszula fő összetevője – a méhpempőn kívül – a Myo-inositol és D-Chiro-inositol speciális kombinációja (amelyet egy nyugat-európai orvosi kutatóintézet szabadalmaztatott), amely természetes alapú B8-vitamin származék, és amely jótékony hatással lehet az inzulin felvételre és erősítheti a petefészkek működését és az ovulációt.

Számos tanulmány foglalkozik a Myo-inositol pozitív hatásával, a legújabb kutatások szerint a kétfajta inositol kombinációja a leghatásosabb a PCOS kezelésére. A Gynecologycal Endocrinolocy 2014-es tanulmánya rámutatott, hogy míg a Myo-inositol a petefészkek metabolizmus-profilját és működését javítja, addig a D-Chiro-Inositol az androgén szintet csökkenti, azaz mindkét inositol kulcsfontosságú a PCOS kezelésében.
 
A méhpempő és az inozitolok fokozzák egymás hatását, ezért tud hatékony lenni a Novafam INOSIT méhpempő kapszula a PCOS ellen.
segít beállítani a hormonális egyensúlyt, ami a rendszeres ciklushoz és az ovulációhoz szükséges. növelheti a luteinizáló hormon (LH) mennyiségét, ezáltal elősegítheti az ovulációt, a peteérést, azt a folyamatot, amely során az érett petesejt kilökődik a petefészekből.
segít megvastagítani a nyálkahártyát, ami azért fontos, hogy a megtermékenyült petesejt biztonsággal be tudjon ágyazódni,
gátolja a spontán vetélést, amivel ideális közeget alakít ki a méhben. Növelheti a progeszteron hormon mennyiségét, amely elengedhetetlen a megtermékenyített petesejt beágyazódásához és fejlődéséhez a terhesség kezdeti szakaszában.

“PCOS miatt azt mondta az orvosom, hogy kizárt, hogy természetesen teherbe tudok esni. 3 hónap után a PCOS jórészt visszahúzódott, kérdezte is az orvosom, hogy min változtattam. Az 5. doboz szedése után, amikor kihagyott a menzeszem, nagyon reménykedtem 🙂  és pozitív lett a teszt. Köszönöm.”

Kiss Erzsébet

Mivel növeli még az esélyét a PCOS okozta ciszták visszahúzódását
a NOVAFAM méhpempő kapszula?

A NOVAFAM méhpempő kapszula a méhpempő mellett további fontos összetevőket tartalmaz, amelyek erősítik a méhpempő termékenységnövelő és PCOS enyhítő hatását.

Folsav (B9-vitamin)

A folsav különösen fontos a sikeres gyermekáldás szempontjából, mivel a folsavhiány összefüggésbe hozható a velőcső-záródási rendellenességek és más magzati elváltozások, genetikai betegségek kialakulásával. Emellett az egyik természetes anyag, amit PCOS esetén javasolnak az orvosok is.

Myo inozitol és DCI (D-chiro-inozitol)

A B8-vitaminok közé tartozó Myo-inozitol pedig olyan természetes kivonat, amely a meddőséget okozó PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén hozzájárulhat a betegséggel járó inzulinrezisztencia javításához, ezáltal a termékenység növeléséhez. A DCI, vagyis a D-chiro-inozitol hasonló okokból ugyancsak értékes segítség PCOS esetén. Rendszeresebbé, kiszámíthatóbbá tehetik a ciklust és helyreállíthatják a termékenységet. Az inozitolok fogyasztása világszerte egyre nagyobb szerepet kap a PCOS terápiájában – természetesen az életmódváltás, azaz a meghatározott mennyiségű szénhidrátbevitelen alapuló diéta, a rendszeres testmozgás és a stressz kezelése mellett.

D3-vitamin

Egy éve jött ki egy orvosi tanulmány arról, hogy D3-vitamin nélkül gyakorlatilag lehetetlen teherbe esni, mivel nagy hatással van a petesejt kifejlődésére. A D3-vitamin mind a férfiak, mind a nők termékenységét egyaránt fokozza. A férfiaknál emeli a tesztoszteron szintet, míg a nőknél a PCOS ellen is hatásos, nem véletlenül az orvosok is felírják PCOS-el rendelkező hölgyek számára. A tanulmány szintén rámutatott, hogy a D3-vitamint szedő nők terhessége alatt kevesebb volt a felmerülő gond, mert a D3-vitamin csökkenti a terhesség alatt kialakuló inzulinrezisztenciát és a koraszülés esélyét. Nem véletlenül a mesterséges megtermékenyítés /beültetés vagy inszemináció/ esetén is szükség van a D3-vitaminra.

K2-vitamin

K2-vitamin nélkül a D3-vitamin nem tud felszívódni a szervezetben, tehát nem elég ha valaki vesz a patikában D3-vitamint, egyértelműen a legjobb a D3-K2 együtt szedése.

Milyen esetben ajánlott a NOVAFAM
kapszula szedése?

Ha babát szeretne, ezért fontos önnek, hogy hormonálisan kiegyensúlyozottan, erővel telve vágjon bele a terhességbe, ehhez pedig kizárólag természetes megoldást keres.

Meddőségi problémák, különösen PCOS esetén: ha a kiegyensúlyozatlan hormonműködés a peteérés zavarai vagy a PCOS következtében nem esik teherbe.

Főként akkor, ha a meddőség egyik fő okának tartott PCOS-ben, azaz policisztás ovárium szindrómában szenved és a javasolt életmódváltást kiegészítve szeretne természetes hatóanyagokkal is hozzájárulni a betegséggel járó inzulinrezisztencia csökkentéséhez. Ha szeretne kiegyensúlyozott szénhidrátanyagcserét, ezzel összefüggésben a vércukoringadozások mérséklését, a testsúly normalizálását.

Miért előnyös a kapszula forma?

A méhpempő kapszula fagyasztva szárítással, más néven liofilizálással készül. Ez a víztelenítő eljárás vegyszer vagy hő nélkül zajlik, a Novafam méhpempő kapszulái ennek köszönhetően megőrzik a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát. A nyers méhpempőtől eltérően viszont nem igényel folyamatos hűtést, bárhová magával viheti, a szedését könnyen be tudja illeszteni napirendjébe. Míg a nyers méhpempő íze és szaga kifejezetten kellemetlen, a kapszula ezzel szemben teljesen íztelen készítmény.

"8 éve küzdök PCOS-sel és egy hónap Novafam INOSIT kapszula szedése után a cisztáim mérete is és mennyisége is a felére csökkent. 45 éves vagyok és már a tisztulásom is rendszertelen és gyenge, a legutóbbi viszont erős, mint évekkel ezelőtt."

Grancsa Katalin
"Több éve küzdök PCO szindrómával, eddig semmilyen gyógymód vagy terápia nem segített. A múlt hónapban, épp amikor az orvosomnál jártam, látszódott az ultrahangos vizsgálaton, hogy peteérésem van. Előtte 2 hónapig szedtem a kapszulájukat, alig várom, hogy végre a terhességi teszt is pozitív legyen."

T. Sylvia

Hogyan ajánlott fogyasztani?

A női ciklus rendezéséért és a gyermekáldás elősegítése érdekében napi 2 kapszula kúraszerű szedése javasolt.

A kúrát a menstruáció elmúltával kezdje, majd folyamatosan szedje a napi 2 x 1 kapszulát a következő vérzés kezdetéig. Csak a vérzés 5-7. napja alatt tartson szünetet! A Novafam méhpempő kapszula szedése ciklusfüggő, ezért a kúra megszakításának időtartama a ciklus időtartamához kell, hogy igazodjon.

A kúra időtartama min. 3 hónap, de 6 hónap az ajánlott! Ha addig nem következik be a fogantatás (van olyan ügyfelünk, akinek 7 hónap kellett hozzá), akkor 1 hónap szünet után lehet újrakezdeni a kapszula szedését.

Az egy hónapos vagy impulzív szedés eredményessége teljességgel bizonytalan! A maximális hatékonyság érdekében törekedjen a kapszula folyamatos, rendszeres szedésére. A napi adag bevétele történhet reggel-este 1-1 kapszula formájában, vagy egyszerre két kapszula bevételével is. Az a fontos, hogy lehetőség szerint egyféle adagolást tartson a kúra teljes időtartama alatt.

A Novafam liofilizált méhpempő kapszula szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, különösen, ha Önnek igazoltan endometriózisos megbetegedése van.

Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége, a Novafam méhpempő kapszula alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával. A termék szedése a terhesség 12. hetéig biztonságos!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (25 C°).

A Novafam INOSIT kapszula segíthet a PCOS okozta ciszták visszahúzódásában és a teherbeesésben

(7 vásárlói értékelés)
17 200 Ft

Novafam INOSIT kapszula, étrend-kiegeszítő liofilizált méhpempővel
MAGAS HATÓANYAG TARTALO

Összetevők: 
Liofilizált méhpempő (Royal Jelly), Rizs keményítő, zselatin kapszula, színezőanyag: sárga vasoxid, titán-dioxid

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül*

Send this to a friend