Hogyan segíthet a teherbeesésben a Novafam FERTILE méhpempő kapszula?

(21 vásárlói értékelés)
16 300 Ft

Novafam FERTILE étrend-kiegészítő kapszula liofilizált méhpempővel termékenység és hormonális egyensúly elősegítéséhez.

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül*

A ciklus rendezése

segít beállítani a hormonális egyensúlyt, ami a rendszeres ciklushoz és az ovulációhoz kell

Teherbeesés elősegítése

méhpempő a legerősebb természetes termékenység fokozó

Petesejt beágyazódása

segít megvastagítani a nyálkahártyát, hogy a megtermékenyült petesejt be tudjon ágyazódni

Terhesség megőrzése

gátolja a spontán vetélést az első trimeszterben, mivel ideális közeget alakít ki a méhben

Ügyfeleink véleménye

A húgom is és én is 4 hónapig szedtük a terméket, majdnem ugyanazon a napon derült ki h terhesek vagyunk. Mindketten nagyon örülünk.

Jázmin Katalin
“6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 7 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok, minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.”

Szabó Szilvia
“PCOS-sel küzdtem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már rá, de igazi megoldást ezt a kapszula jelentette, most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.”

Vörös Réka

Ügyfeleink véleménye

“A húgom is és én is 4 hónapig szedtük a terméket, majdnem ugyanazon a napon derült ki h terhesek vagyunk. Mindketten nagyon örülünk.”

Jázmin Katalin
“6 éve kemoterápiára jártam, és azóta szinte egyáltalán nem menstruáltam, azt mondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem. 7 hónapig szedtem a kapszulát, 2 hónap után visszajött a vérzésem, most meg 6 hetes terhes vagyok, minden elkeseredett nőtársamnak ajánlom.”

Szabó Szilvia
“PCOS-sel küzdtem már három éve, rengeteg fajta gyógyszert kaptam már rá, de igazi megoldást ezt a kapszula jelentette, most szedem 5. hónapja és a ciszták a petefészkemről teljesen visszahúzódtak.”

Vörös Réka

Miért hat jótékonyan a termékenységre a méhpempő?

A méhpempő a leghatékonyabb természetes termékenység fokozó! A méhek kifejezetten a méhkirálynő és az utódok kezdeti táplálására hozzák létre. A méhkirálynő kizárólag ezt fogyasztja, nem csoda, hogy 40-szer hosszabb ideig él, mint a többi kaptárlakó és súlyának többszörösét rakja le petékben.
A méhpempő életerőt, energiát fokozó anyag, amely összetett hatásmechanizmusa révén az emberi szervezetben is hozzájárul a termékenység növeléséhez:
segít beállítani a hormonális egyensúlyt, ami a rendszeres ciklushoz és az ovulációhoz szükséges. növelheti a luteinizáló hormon (LH) mennyiségét, ezáltal elősegítheti az ovulációt, a peteérést, azt a folyamatot, amely során az érett petesejt kilökődik a petefészekből.
segít megvastagítani a nyálkahártyát, ami azért fontos, hogy a megtermékenyült petesejt biztonsággal be tudjon ágyazódni,
gátolja a spontán vetélést, amivel ideális közeget alakít ki a méhben. Növelheti a progeszteron hormon mennyiségét, amely elengedhetetlen a megtermékenyített petesejt beágyazódásához és fejlődéséhez a terhesség kezdeti szakaszában.

“Már két éve próbálkoztunk babával, amikor megtaláltam ezt a szuper terméket, amit nagyon gyorsan másnapra ki is szállítottak. Az első hónap után napra pontosan jött meg a menstruációm, a második hónaptól már volt ovulációm és most a 4. hónap szedése után végre terhes vagyok. Nagyon boldogok vagyunk, minden ismerősömnek ajánlom a terméküket.”

Matlóh Szilvia

Mivel növeli még a teherbeesés esélyét
a NOVAFAM méhpempő kapszula?

A NOVAFAM méhpempő kapszula a méhpempő mellett további fontos összetevőket tartalmaz, amelyek erősítik a méhpempő termékenységnövelő hatását.

Folsav (B9-vitamin)

A folsav különösen fontos a sikeres gyermekáldás szempontjából, mivel a folsavhiány összefüggésbe hozható a velőcső-záródási rendellenességek és más magzati elváltozások, genetikai betegségek kialakulásával.

Myo inozitol és DCI (D-chiro-inozitol)

A B8-vitaminok közé tartozó Myo-inozitol pedig olyan természetes anyag, amely a meddőséget okozó PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén hozzájárulhat a betegséggel járó inzulinrezisztencia javításához, ezáltal a termékenység növeléséhez. A DCI, vagyis a D-chiro-inozitol hasonló okokból ugyancsak értékes segítség PCOS esetén. Rendszeresebbé, kiszámíthatóbbá tehetik a ciklust és helyreállíthatják a termékenységet. Az inozitolok fogyasztása világszerte egyre nagyobb szerepet kap a PCOS terápiájában – természetesen az életmódváltás, azaz a meghatározott mennyiségű szénhidrátbevitelen alapuló diéta, a rendszeres testmozgás és a stressz kezelése mellett.

D3-vitamin

Egy éve jött ki egy orvosi tanulmány arról, hogy D3-vitamin nélkül gyakorlatilag lehetetlen teherbe esni, mivel nagy hatással van a petesejt kifejlődésére. A D3-vitamin mind a férfiak, mind a nők termékenységét egyaránt fokozza. A férfiaknál emeli a tesztoszteron szintet, míg a nőknél a PCOS ellen is hatásos. A tanulmány szintén rámutatott, hogy a D3-vitamint szedő nők terhessége alatt kevesebb volt a felmerülő gond, mert a D3-vitamin csökkenti a terhesség alatt kialakuló inzulinrezisztenciát és a koraszülés esélyét. Nem véletlenül a mesterséges megtermékenyítés /beültetés vagy inszemináció/ esetén is szükség van a D3-vitaminra.

K2-vitamin

K2-vitamin nélkül a D3-vitamin nem tud felszívódni a szervezetben, tehát nem elég ha valaki vesz a patikában D3-vitamint, egyértelműen a legjobb a D3-K2 együtt szedése.

Milyen esetben ajánlott a NOVAFAM
méhpempő kapszula szedése?

Ha babát szeretne, ezért fontos önnek, hogy hormonálisan kiegyensúlyozottan, erővel telve vágjon bele a terhességbe, ehhez pedig kizárólag természetes megoldást keres.

Meddőségi problémák esetén: ha a kiegyensúlyozatlan hormonműködés a peteérés zavarai vagy a túl vékony méhnyálkahártya következtében nem esik teherbe.

Főként akkor, ha a menstruációs ciklusa rendszertelen, esetleg még görcsei is vannak. A teherbeesés alapja a rendszeres havi ciklus és a peteérés. Ezek megléte nélkül semmilyen “csodaszer” nem segít. 

A méhpempő kapszula szedése során ügyfeleink már az első hónapokban jelzik, hogy rendeződik a ciklusuk, és megszűnnek a görcsök, beindult a peteérés. Még ha nem is jön össze a teherbeesés, egy nő életében a rendezett ciklus alap kell legyen.

Miért előnyös a kapszula forma?

A méhpempő kapszula fagyasztva szárítással, más néven liofilizálással készül. Ez a víztelenítő eljárás vegyszer vagy hő nélkül zajlik, a Novafam méhpempő kapszulái ennek köszönhetően megőrzik a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát. A nyers méhpempőtől eltérően viszont nem igényel folyamatos hűtést, bárhová magával viheti, a szedését könnyen be tudja illeszteni napirendjébe. Míg a nyers méhpempő íze és szaga kifejezetten kellemetlen, a kapszula ezzel szemben teljesen íztelen készítmény.

Hallottam a méhpempő pozitív hatásáról, rendeltem is friss pempőt, de sajnos annyira rossz volt az íze, hogy nem bírtam szedni. Kipróbáltam a kapszulát, es nem bántam meg. 2 hónap után már a 14 napon kimutatta a teszt a peteérést es 2 hónapjára rá teherbeestem. Hála érte!

Szí Moncsi
Másfél éve szerettünk volna babát, már egy sor vizsgálaton túl voltam, de nem találtak semmi rendelleneset. 4 hónapig szedtem a kapszulát, az első hónap után éreztem, hogy több az energiám, és most végre látszik a pöttyöcske az ultrahang felvételen 🙂 Nagyon hálásak vagyunk.

Toporcsér Anna

Hogyan ajánlott fogyasztani?

A női ciklus rendezéséért és a gyermekáldás elősegítése érdekében napi 2 kapszula kúraszerű szedése javasolt.

A kúrát a menstruáció elmúltával kezdje, majd folyamatosan szedje a napi 2 x 1 kapszulát a következő vérzés kezdetéig. Csak a vérzés 5-7. napja alatt tartson szünetet! A Novafam méhpempő kapszula szedése ciklusfüggő, ezért a kúra megszakításának időtartama a ciklus időtartamához kell, hogy igazodjon.

A kúra időtartama min. 3 hónap, de 6 hónap az ajánlott! Ha addig nem következik be a fogantatás (van olyan ügyfelünk, akinek 7 hónap kellett hozzá), akkor 1 hónap szünet után lehet újrakezdeni a kapszula szedését.

Az egy hónapos vagy impulzív szedés eredményessége teljességgel bizonytalan! A maximális hatékonyság érdekében törekedjen a kapszula folyamatos, rendszeres szedésére. A napi adag bevétele történhet reggel-este 1-1 kapszula formájában, vagy egyszerre két kapszula bevételével is. Az a fontos, hogy lehetőség szerint egyféle adagolást tartson a kúra teljes időtartama alatt.

A Novafam liofilizált méhpempő kapszula szedése előtt beszéljen kezelőorvosával, különösen, ha Önnek igazoltan endometriózisos megbetegedése van.

Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve, ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége, a Novafam méhpempő kapszula alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával. A termék szedése a terhesség 12. hetéig biztonságos!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekek elől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (25 C°).

Hogyan segíthet a teherbeesésben a Novafam FERTILE méhpempő kapszula?

(21 vásárlói értékelés)
16 300 Ft

Novafam FERTILE étrend-kiegészítő kapszula liofilizált méhpempővel termékenység és hormonális egyensúly elősegítéséhez.

Kiszerelés:
1 hónap (60 db: napi 2×1 kapszula)

Ajánlott kúra hossza:
3-6 hónap

Házhozszállítás:
1360 Ft (15.000 Ft felett ingyenes) Akár 1 munkanapon belül

Send this to a friend