Sikeresen megkaptuk az üzenetet!

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt az üzenetével kapcsolatban.

A termékenységi gondokkal küzdő nők 1/3-a PCOS-sel, vagyis policisztás ovárium szindrómával küzd! Biztos orvosi megoldás nincs, a kérdés, van-e természetes gyógymód? Részletek

Peteérés nélkül, és rendszertelen vagy elhúzódó menstruáció esetén nincs teherbeesés! Emiatt rendkívül fontos megérteni a menstruációs ciklus 4 fázisát, és a peteérés jeleit. Részletek

A meddő párok esetén 50%-ban a sikertelen fogantatás mögött a férfi termékenység problémája áll, amelyre az érintettek csupán a kívánt teherbeesés elmaradásakor jönnek rá. Részletek

A terhességet az orvostudomány három jól különálló szakaszra, trimeszterekre osztja. Maga a terhesség átlagosan 40 hétig (280 napig) tart. Részletek

Ismerje meg, hogyan tud segíteni a méhpempő a termékenység fokozásában!
Korunk egyik szomorú jelensége a világszerte népbetegségnek tartott meddőség. Részletek

A liofilizálásról (más néven fagyasztva szárítás) elég sok tévhit kering a köztudatban. Ez egy magas technológiai szintű (és egyben kíméletes) tartósításra szolgáló víztelenítő eljárás, amelyet a biotechnológiában is használnak. Részletek

Gyakran ismételt kérdések

 1. Ha rendszertelen a ciklusa, és görcsei vannak vagy PCOS-e van.
 2. Ha babát szeretne, ezért fontos Önnek, hogy hormonálisan kiegyensúlyozottan (rendben legyen a ciklusa), erővel telve vágjon bele a terhességbe, ehhez pedig természetes támogatást venne igénybe.
 3. Meddőségi problémák esetén: ha a kiegyensúlyozatlan hormonműködés, a peteérés zavarok vagy a túl vékony méhnyálkahártya miatt nem esik teherbe.

A Novafam méhpempő kapszula nem gyógyszer, mivel a kapszula összetevői 100%-ban természetes anyagok, 0% hormont tartalmaz. Elsődleges funkciója a termékenység növelése és a hormonháztartás optimalizálása, harmonizálása. 

Bárki szedheti 18 év felett. A termék fogyasztása nem ajánlott gyermekek számára, terhesség és szoptatás alatt, valamint a méhészeti termékekre allergiás személyek számára. 

A kapszula összetevőiről a termékoldalon az Összetevők fül alatt részletesen olvashat.

A Novafam FERTILE & INOSIT méhpempő kapszula liofilizált méhpempőt, folsavat (B9-vitamint), Myo-inositolt, D-chiro-inositolt és D3-, K2-vitamint tartalmaz.

A Novafam MAN méhpempő kapszula a méhpempő mellett L-karnitint, L-arginint, folsavat (B9-vitamin), E-vitamint, cinket, szelént és D3-, K2-vitamint tartalmaz.

A Novafam termékei méhpempőt tartalmaznak, amit a ciklus rendezésére, a peteérés és a teherbeesés elősegítésére, a méhnyálkahártya vastagítására, a megtermékenyített petesejt beágyazódásának megkönnyítésére ajánlunk.

B9-vitamint, azaz folsavat is tartalmaz, amely különösen fontos a sikeres gyermekáldás szempontjából, mivel a folsavhiány összefüggésbe hozható a velőcső-záródási rendellenességek és más magzati elváltozások, genetikai betegségek kialakulásával.

Az ugyancsak a B8-vitaminok közé tartozó Myo-inozitol olyan természetes kivonat, amely a meddőséget okozó PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén hozzájárulhat a betegséggel járó inzulinrezisztencia javításához, ezáltal a termékenység növeléséhez. A DCI, vagyis a D-chiro-inozitol hasonló okokból ugyancsak értékes segítség PCOS esetén.

D3-vitamin, amely valójában hormonszerű vagy hormonként viselkedő előanyag. A D3-vitamin a férfiak és nők termékenységét egyaránt fokozza, férfiaknál a tesztoszteron szintet is emeli. Endometriózis, PCOS esetén is hatásos, ahogy csökkenti a terhesség alatt kialakuló inzulinrezisztenciát és a koraszülés esélyét.

A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben aktivizálni olyan fehérjéket, amelyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (elsősorban a csontokba és fogakba), és ne oda, ahol árt (vesék, erek, izületek).

A friss méhpempő szaga és íze semmihez nem hasonlíthatóan borzasztó, ezzel szemben a kapszula teljesen íztelen készítmény.

Ráadásul a friss méhpempőtől eltérően nem igényel folyamatos hűtést, bárhová magával viheti, szedését könnyen be tudja illeszteni a napirendjébe.

A méhpempő kapszula fagyasztva-szárítással, más néven liofilizálással készül. Ez egy a biotechnológiában is használatos víztelenítő folyamat, amely vegyszer vagy hő nélkül zajlik, a méhpempő kapszula ennek köszönhetően megőrzi a friss méhpempő teljes tápanyagtartalmát!

A menstruációs ciklus az életkor előrehaladtával elmarad. Teljes mértékben változó, hogy ez kinél mikor következik be. Diétával, egészséges táplálkozással, tudatos életmóddal, valamint ezzel a méhpempő kapszulával kitolható a termékenységi időszak. Mivel teljesen természetes anyagokat tartalmaz, ezért azoknak a hölgyeknek is javasolt szedni, akiknek már elmaradt a havi menstruációjuk figyelembe véve az egyéni anamnézist és aktuális egészségi állapotot.

A női ciklus rendezéséhez és ezáltal a gyermekáldás elősegítéséhez napi 2 x 1 kapszula kúraszerű szedése javasolt. Folyamatosan szedje a Novafam FERTILE-t  vagy INOSIT-ot minimum 3 hónapon át!

 • A kúrát bármikor kezdheti ciklusától függetlenül.
 • Csak a vérzés 5-7 napja alatt tartson szünetet! A Novafam FERTILE és INOSIT szedése ciklusfüggő, ezért a kúra megszakításának időtartama a ciklus időtartamához kell, hogy igazodjon.
 • A kúra időtartama minimum 3 hónap, de a 6 hónap ajánlott! Ha addig nem következik be a teherbeesés.
 • Mivel a kapszula csak természetes összetevőket tartalmaz, korlátozás nélkül, bármeddig szedhető.

Az egy hónapos vagy impulzív szedés eredményessége teljességgel bizonytalan!

A maximális hatékonyság érdekében törekedjen a méhpempő kapszula folyamatos, rendszeres szedésére. A napi adag bevétele történhet reggel-este 1-1 kapszula formájában, vagy egyszerre két kapszula bevételével is. Az a fontos, hogy lehetőség szerint egyféle adagolást tartson a kúra teljes időtartama alatt.

Igen! Diétával és életmódváltással, valamint ezzel a méhpempő kapszulával máris ezerszer többet tett azért, hogy helyreálljon a szervezete harmonikus működése, mintha nem szedné a Novafam Inosit-ot.

Amennyiben orvosi kezelés alatt áll és az orvos által felírt gyógyszert kell szednie, minden esetben kérje ki a kezelőorvosa véleményét, mutassa meg neki a készítmény dobozát. A termékünk 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, bármilyen hatóanyagú gyógyszer mellé kiegészítésként szedhető.

Folyamatosan szedje a Novafam INOSIT-ot minimum 3 hónapon át!

 • A kúrát bármikor kezdheti ciklusától függetlenül.
 • Csak a vérzés 5-7 napja alatt tartson szünetet! A Novafam INOSIT szedése ciklusfüggő, ezért a kúra megszakításának időtartama a ciklus időtartamához kell, hogy igazodjon.
 • A kúra időtartama minimum 3 hónap, de 6 hónap az ajánlott! Ha addig nem következik be a teherbeesés. 
 • Mivel a kapszula csak természetes összetevőket tartalmaz, korlátozás nélkül, bármeddig szedhető.

Az egy hónapos vagy impulzív szedés eredményessége teljességgel bizonytalan!

A maximális hatékonyság érdekében törekedjen a kapszula folyamatos, rendszeres szedésére. A napi adag bevétele történhet reggel-este 1-1 méhpempő kapszula formájában, vagy egyszerre két kapszula bevételével is. Az a fontos, hogy lehetőség szerint egyféle adagolást tartson a kúra teljes időtartama alatt.

Send this to a friend