Novafam - Teherbeesés elősegítése természetes módon

Méhpempő terhesség elősegítésére?

Korunk egyik szomorú jelensége a világszerte népbetegségnek tartott meddőség. A becslések szerint a szülőképes korú hölgyek körülbelül 40%-ának okoz komoly gondot a teherbeesés. Az esélyek akár már a harmadik x-től rohamosan csökkennek. Minél idősebb valaki, annál nagyobb az esélye arra, hogy tovább kell majd próbálkoznia – már, ha egyáltalán sikerrel jár.

Mi a meddőség?

Meddőségről abban az esetben beszélünk, ha nemi életünk során rendszeres fogamzásgátlástól mentes szexuális együttlétek ellenére, egy éven belül nem jön létre a kívánt terhesség. 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Meddőnek vagy szakszerűen infertilisnek nevezünk egy házaspárt vagy párt abban az esetben, ha egy év rendszeres, ovuláció az az a tüszőrepedés idejére eső nemi aktus folytatása ellenére sem történik meg a fogantatás, tehát a nő nem esik teherbe. A pár ebben az esetben nem képes a gyermeknemzésre.

Egy emberpárt szaporodásbiológiailag akkor lehet meddőnek nevezni, ha nem képesek életképes utódot (vagy utódokat) világra hozni.  Mindez abban az esetben igaz, ha fogamzóképes (reproduktív) korban lévő párról beszélünk akik fogamzásgátlást nem alkalmaznak szexuális együttlétük során.

Sokan rosszul és vészjóslóan értelmezik az orvosi véleményt, azonban a meghatározásból jól értelmezhető tehát az, hogy egy év elteltével még egyáltalán nem állíthatjuk biztosan azt, hogy a párnak semmiféleképpen nem lehet gyereke. Ez esetben csupán arról van szó, hogy a fogamzó képesség akkor optimális, ha rendszeres közösülés mellett egy éven belül bekövetkezik a terhesség. Még az is normálisnak tekinthető, ha két éven belül lesz a nő várandós, ekkor az orvosi szaknyelv subfertilitás-ról, csökkent fogamzóképességről beszél.

A meddőség előfordulása

A WHO ( Egészségügyi Világszervezet) becslései szerint világszerte minden hetedik párnak gondot okoz  a megtermékenyülés. Ez Magyarországra vetítve  körülbelül 120 ezer meddő házaspár amiről beszélhetünk. Az esetek körülbelül 40 százalékában a nők, illetve ugyanilyen arányban a férfiak nem termékenyek, a maradék 20 százalékban pedig mindkét félnél problémák állhatnak fenn.

A meddőség okai

Az okok között fő helyen szerepelnek a hormonális problémák, a hormonális kiegyensúlyozatlanság. Továbbá a mára már szintén népbetegséggé vált PCOS, az az a policisztás ovárium szindróma is, amely az inzulinhatás zavarára vezethető vissza, amely egy komplex, endokrin betegség. Illetve a párok zaklatott életmódja is kedvezőtlenül befolyásolja a termékenységet.

A külső elvárásokból, az önmagukkal való elégedetlenségből fakadó stressz önmagában is akadályozhatja a teherbeesést. Majd egy idő után ördögi kör alakul ki, és már maga a stressz lesz az, ami a későbbiekben egyfajta gátként fog működni. 

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal a ténnyel, hogy a meddőség előfordulhat nőknél és férfiaknál is egyaránt.

Aki szeretne lassítani és megadni szervezetének minden esélyt a kiegyensúlyozott működésre, gyakran fordul a természet megoldásai felé. A méhek pedig már ősidők óta tudnak valamit a termékenységről…

A méhpempő terhesség segítő és termékenység fokozó hatása

A méhpempő tényleg maga a termékenység, hiszen a méhek azért állítják elő, hogy táplálják az ép petéket lerakó méhkirálynőt. A méhészek által anyának is nevezett királynő nemcsak hihetetlen képességeit tekintve tér el a dolgozóktól, de mérete is nagyobb náluk. Sőt, még a várható élettartama is lényegesen túlszárnyalja a többiekét. Érdekesség, hogy a naponta lerakott petéinek mennyisége a saját súlyát is meghaladhatja. Élete során kizárólag méhpempővel táplálkozik, míg a kis lárváknak csak életük első három napján jut a méhpempőből. Jól látszik tehát, hogy a méhek életében ennek az anyagnak rendkívüli a jelentősége.

Erről, a méhpempő terhesség segítő hatásáról az értékes összetevői tehetnek. 150-féle biológiailag aktív anyag, fehérjék, vitaminok (köztük valamennyi B-vitamin) valamint ásványi anyagok, nyomelemek, zsírok és cukrok egyesülnek a méhpempőben. Annyira tökéletes eledel a méhek számára, hogy szupertápláléknak is nevezik.

Nem csoda, hogy a természet egyik legsokoldalúbb anyaga a női (sőt, a férfi-) szervezetben is jótékony hatással lehet a termékenységre, a szexuális aktivitásra. Összetett hatásmechanizmusa révén segíthet abban, hogy kiegyensúlyozottabbá, kiszámíthatóbbá váljon a hormonműködés, megfelelő vastagságú nyálkahártya jöjjön létre a megtermékenyült petesejt beágyazódásához. A pozitív változások kedvezően befolyásolják a hangulatot, a stressz szintjét is, és megszabadíthatnak attól a feszültségtől, amely sajnos a meddőséggel szinte elkerülhetetlenül együtt jár.

A méhpempő ezzel együtt nem csodaszer, amely egy csapásra gyermekáldáshoz vezet, azonban meglehet a maga helye és értékes szerepe a gyermekáldás elősegítésében. Ahhoz, hogy a terhesség létrejöjjön, több szervnek kell kiszámíthatóan, óramű pontossággal működnie. A méhpempő természetes segítőtársként járulhat hozzá, hogy a szervek, a sejtek, a hormonok összjátéka épp megfelelő legyen.

Miért előnyösebb a kapszula forma, mint a nyers méhpempő?

A friss méhpempő íze, szaga semmi máshoz nem hasonlíthatóan keserű, fanyar, csípős lehet, kifejezetten kellemetlen, és akkor még finoman fogalmaztam. Ez a jelenség nagyon sok nő kedvét elvette a kúra folytatásától, nem beszélve a férfiakról, éppen ezért liofilizáltuk a méhpempőt. 

Ez egy biotechnológiában is használatos eljárás, fagyasztva szárítást jelent. Az eljárás során különválasztjuk a vizet a méhpempőtől (ez a nyers méhpempő ⅔-a), így egy sárgás port állítunk elő. Ez a por állagú méhpempő kerül egyéb értékes hatóanyagokkal keverve kapszulába, ami immár egy tökéletesen íztelen készítmény.

Az Eurofin Bell / Novamann nemzetközi élelmezési laborban végzett vizsgálatok igazolták, hogy a liofilizált méhpempő 3x koncentráltabban tartalmazza a hormonháztartás egészséges működését elősegítő tápanyagokat, mint a nyers méhpempő, vagyis csak a víz hiányzik belőle a nyers méhpempőhöz képest.

Mivel a méhpempő kapszula nem tartalmaz vizet, ezáltal nem igényel hűtést. A nyers méhpempőtől eltérően bárhová magával viheti, ezáltal szedését könnyen beillesztheti a napirendjébe.

Miért tart egy sikeres méhpempő kúra 3-6 hónapig?

A méhpempő a korábban felsoroltak ellenére nem csodaszer, amely egy csapásra gyermekáldáshoz vezet, de fontos helye és értékes szerepe lehet a gyermekáldás elősegítésében. Ahhoz, hogy a terhesség létrejöjjön, több szervnek kell kiszámíthatóan, óramű pontossággal működnie. A méhpempő természetes segítőtársként járulhat hozzá, hogy a szervek, a sejtek, a hormonok összjátéka épp megfelelő legyen.

Éppen ezért javaslom, hogy próbálja ki a Novafam méhpempő kapszuláit! A Novafam FERTILE méhpempő kapszula a termékenység fokozására, a peteérés és a teherbeesés elősegítésére, továbbá a megtermékenyített petesejt beágyazódásának megkönnyítésére ajánlom. 

Mivel nagy arányban Myo-inozitolt és D-chiro-inozitolt is tartalmaz, ezért a Novafam INOSIT kapszulát különösen ajánlom a meddőség egyik fő okának tartott PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén. Ezek a hatóanyagok kifejezetten a sejtek megváltozott szénhidrát-anyagcseréjének helyre hozatalában segíthetnek. Több más vitamin mellett még folsavat (folát) is tartalmaz, amelynek megfelelő szintje közismerten fontos szerepet játszik a terhesség sikerében, a magzat egészséges fejlődésében.Férfiak számára, mind a spermiumszám, mind a mozgékonyság, mind a minőség fokozására a Novafam MAN magas hatóanyag tartalmú liofilizált méhpempő kapszulát ajánlom. Rendelje meg most!

Egyetért vele vagy teljesen máshogy látja?  Írja meg nekünk!

“Méhpempő terhesség elősegítésére?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szóljon hozzá!

Küldje el emailben

Adja meg a nevet és email címet, automatikusan elküldjük emailben az oldal linkjét.